2777
2789
عنوان

خانومای خوبم کمکککک

86 بازدید | 13 پست

عزیزای دلم چند صفحه ای ازختمم مونده میشه بیاین کمکم ؟؟؟از صفحه۵۴۱تا صفحه۶۰۰قران کریم اگر میتونین بسم الله

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم به چه نیتی؟؟😊🌻

نیت شلامتی نینیم بود بچم توپنج ماه سقط،شد کاملش نکردم ولی باز خواب دیدم میشه کمکم کنین خودم طاقتشو ندارم 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
نیت شلامتی نینیم بود بچم توپنج ماه سقط،شد کاملش نکردم ولی باز خواب دیدم میشه کمکم کنین خودم طاقتشو ن ...

عزیز دلم من ۵۹ صفحه ای که مونده رو میخونم انشالله

شـده ـهی گـمـ بشوی در خودت و دم نزنی؟؟؟ 🎥 من غریبانه ترین حالتــ دردمـ 💫یاربــــ💫

واقعا ؟؟؟یک دنیا ممنونم توروخدا حلال کن بخاطر سقطم بهم ریختم خواب پریشان نیتمم این بود کامل سقط کنم ختممو کامل کنم ممنون میشم ازت❤

صدتا صلوات ویه ایت الکرسی برات میخونم انشالله به حاجتت برسی❤

درسایه ی حضرت امیرالمومنین امام علی(صل الله علیه) باشی خواهرجونم.انشالله که هرچی خیر قشنگم توکلت به خدا باشه فداتشم🌹

شـده ـهی گـمـ بشوی در خودت و دم نزنی؟؟؟ 🎥 من غریبانه ترین حالتــ دردمـ 💫یاربــــ💫
درسایه ی حضرت امیرالمومنین امام علی(صل الله علیه) باشی خواهرجونم.انشالله که هرچی خیر قشنگم توکلت به ...

ممنون عزیزدلم همچنین تو فدات ❤

عزیزدلم  الحمدلله خونده شد.انشالله که حاجتت سریع ترین تایم ممکن برآورده بشه.با آرزوی بهترین ها برات💐

عزیزدلم  الحمدلله خونده شد.انشالله که حاجتت سریع ترین تایم ممکن برآورده بشه.با آرزوی بهترین ها ...

عزیزدلی ممنونم❤