2777
2789
عنوان

چرا به من توجه نمی کنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پای یکی دیگه وسطه

ن یهو دیدم بداخلاق شده درکم نمیکنه اصلا منو‌ نمیفهمه

خودخواه و زورگو و پرتوقع شده

اصلا اون آدمی نیس ک من عاشقش شدم و قرار بود باهم ازدواج کنیم

پسرا اکثرا همینن عشقشونو ک کردن خود واقعیشو نشون میدن ان وقت ب خودمون میگم این من بودم اینو ادم حساب ...

آخه خودش همیشه راجع ب اینجور آدما انتقاد میکردو ازشون متنفر بود

خیلی پخته و فهمیده بود

ما کلی برای آیندمون برنامه ریخته بودیم

خوب الان اون بهت چیزی نمیگه پیامی حرفی

نه

تا حالا خیلی بحثمون شده و اکثرا اون بلاکم کرده و رفته یکی دوبار خودش برگشتو گفت بلاک کردنت تنبیه بوده

ولی بقیه رو خودم پیشقدم شدم برای آشتی اما الان بازم بلاکم کرده ولی دیگه چقدر من پیشقدم شم؟؟؟

آخه خودش همیشه راجع ب اینجور آدما انتقاد میکردو ازشون متنفر بود خیلی پخته و فهمیده بود ما کلی برای ...

میفهمت خشگلم بازم مث همیشه اونی ک بخاد میگیره دوست نمیشه من این جمله رو با تمام جانم حس کردم

میفهمت خشگلم بازم مث همیشه اونی ک بخاد میگیره دوست نمیشه من این جمله رو با تمام جانم حس کردم

ما همون اول قصدمون ازدواج بود نه دوستی

حتی خانوادشم در جریانن

بخاطر مشکلات مالی نتونست بیاد خاستگاری وگرنه تا الان ازدواج کرده بودیم

خیلی دلم شکسته

میدونست تنها تکیه گاه زندگیمه میدونست امید و دلخوشی زندگیمه

میدونستو بد کرد...