2777
2789
عنوان

خانومای اصفهانی یه لحظه میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 39 پست
میخوام خیالم راحت باشه خدایی نکرده بچمون مریض نباشه یعنی باید برم ناباروری

اونجا اگه داشته باشه بهتره یا برو دکتربگو جای خوب معرفی کنه.زیادهم خودتو نگران‌نکن بچه خواهرشوهرت ممکنه ژن از طرف شوهرش بوده یا علت دیگه.مطمانی ژنتیکی بودن؟

یا رب العالمین
اها ژنوم هس ولی ما برای تالاسمی رفتیم رو ۲ تومن میگرف یسال و نیم پیش  هر ژنتیکی فرق داره ولی ا ...

ژنوم خوبه شمار شمارشو نداری؟ ما بیمه تامین اجتماعی هستیم

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالاً آزمایشگاه آسمان اشکاوند داشته باشه

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷
اونجا اگه داشته باشه بهتره یا برو دکتربگو جای خوب معرفی کنه.زیادهم خودتو نگران‌نکن بچه خواهرشوهرت مم ...

دکترم یه جایی معرفی کرد ولی زنگ زدم صدا سیما بود 😂من خیلی حساس نیستم شوهرم میگه بریم خواهرشوهرم با شوهرش پسر خاله دختر خالن 

دکترم یه جایی معرفی کرد ولی زنگ زدم صدا سیما بود 😂من خیلی حساس نیستم شوهرم میگه بریم خواهرشوهرم با ...

اخه ما دومورد تو فامیل داریم بچه مشکل داره ولی مادرزادی نیست موقع زایمان اینجورشده میگم شاید جز این‌موارد هستن اوناهم

یا رب العالمین
اخه ما دومورد تو فامیل داریم بچه مشکل داره ولی مادرزادی نیست موقع زایمان اینجورشده میگم شاید جز این‌ ...

نه سه تا از بچه هاش مریض مادر زادین