2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سفیدآب و آبلیمو طبیعی و گلاب از شب قبل میزاشتم خیس بخورن باهم

فرداش توحمام استفاده میکردم یعنی ناساژ میدادم دودقیقه باهاش و بعداز ۵دقیقه میشستم اون قسمت پوست مرغی باسنمم کم میکرد

واینکه مرتب مرطوب کننده بزن این قسمت ها و لایه برداری کن

کاربری برای دونفر می باشد😌

یکی میشه به من یاد بده توخونه اسکراب درست کنم

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
یکی میشه به من یاد بده توخونه اسکراب درست کنم

نمک+خمیر دندان+لیمو تازه+روغن نارگیل

مخلوط کن یک ربع ماساژ بده

بعد همون رو با نصف لیمو که قاچ‌کرده بودی ماساژ بده ی ربع

۴ ۵ روز پشت سر هم قشنگ سفید میکنه😍

نمک+خمیر دندان+لیمو تازه+روغن نارگیل مخلوط کن یک ربع ماساژ بده بعد همون رو با نصف لیمو که قاچ‌کرده ...

برای کل بدن هم میشه

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
نه‌ممکنه خمیر دندان حساسیت بده من برا دست و پا میزنم خوبه

ممنونم❤