2777
2789
عنوان

خواستگاری در کلانتری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 100 پست
من که اصل اهل خونه نشستن نیستم چه شوهرم پولدار باشه چه ساده و معمولی اما اکثر دوستام به کیس های پ ...

حرف من چیزدیگه ای هست گلم 

شرایط عموم مردم اینطوریه که زن و مرد واقعا باید باهم یکی بشن و خرج‌کنن

ی عده خاصی تو رفاه خیلی بالا هستن 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خیلی زیبایید؟  چیشد در یک نگاه عاشق شد

من زیبا هستم

اما نه اونقدرهاا

معمولا هر جا میرم نگاه ها رو جلب میکنم

البته بیشتر شاید به خاطر قد بلند و اندامم باشه

وگرنه خیلی زیباتر از من تو خیابون هست

حرف من چیزدیگه ای هست گلم  شرایط عموم مردم اینطوریه که زن و مرد واقعا باید باهم یکی بشن و خرج‌ ...

من از یه موضوع واهمه دارم 

و اون اینه که تو خونه مردی سرکار برم

اما در نهایت چیزی نداشته باشم

یعنی کار از من به نام زدن و سند قطعی برای کسی دیگه

یکی از آشنایان که دقیقا همسن من هستش و یازده سال معلمم ...تمام پس اندازش در اختیار شوهرش گذاشت اما هیچی از زندگیش به نام ش نیست...الانم به خاطر پسر پنج سالش نمیتونه دم بزنه

چون بچه رو شوهرش میگیره به این میگه هری

این موضوع من خیلی تحت ثاتیر قرار داد.‌‌.

من از یه موضوع واهمه دارم  و اون اینه که تو خونه مردی سرکار برم اما در نهایت چیزی نداشته باشم ...

خیلی باید حواس آدم جمع باشه سعی کن حق حضانت و حق طلاق رو اول بگیری مهریه کمتر هم بود عیب نداره اما این دو مورد باشه

وقتی هم جفتتون کار کنید و معتمد هم باشید بعد ی مدت ازش بخواه خونه ای که توش هستید سه دونگ به نام تو بشه 

منم بعد ی مدت همسرم اعتمادش کامل جلب شده بود خودش سه دونگ خونه رو به نامم زد

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

اسی نه قبول نکن 😑

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

سلام دوست عزیز

قبل اینکه رو شغلش تمرکز کنی رو خودش متمرکز شو

ی چیزایی از شخصیتش دستت بیاد بعد برو سراغ شغل

همه ی پلیسا بدنیستن و خوب هم نیستند

من پلیس فوق مهربون و مومن دیدم

پلیس قاچاقچی هم دیدم

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
چه مرد خوبی قدرش بدون خودت کار میکنی؟

ممنون عزیزم

آره کار میکنم و اتفاقا بخاطر مشکلات مالی اول ازدواجمون خیلی تو مخارج خونه همراهشم اون هم خیلی قدر میدونه 

زن و شوهر که فقط همراه و شریک زمان رفاه نیستن...اتفاقا همراهی تو سختی هاست بهم نزدیک ترشون میکنه🙂