2777
2789

توی تاپیک قبل نوشتم که می‌خوام بدونم اونهایی که موفق داشتن آی یو آی سه چهار روز بعد چه علائمی داشتن .

میشه که بشه؟؟؟

آی یو آی نه ولی ای وی افم مثبت شد

بخاطر آمپول‌هایی که میزدم حس کسی رو داشتم که ۳‌ماهه بارداره

ایشالا مثبت بشه میدونم چقدر سخته😥

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

من ای وی افم یازدهمین روز انتقالمه 

دو س روز بعدش دردای پریودی داشتم و پاهام مدام داغ میکرد ولی  فعلا حالت خاصی ندارم جز نفخ شکم

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ای وی افم یازدهمین روز انتقالمه  دو س روز بعدش دردای پریودی داشتم و پاهام مدام داغ میکرد ول ...

من حس خاصی ندارم فقط خیلی خیلی کم دلم مث پریودم درد می‌کنه اونم در روز یه بار خیلی ضعیف،و نفخ شکم هم خیلی دارم ،نفخ رو دفعات قبل هم که ناموفق بود داشتم البته

میشه که بشه؟؟؟
آی یو آی نه ولی ای وی افم مثبت شد بخاطر آمپول‌هایی که میزدم حس کسی رو داشتم که ۳‌ماهه بارداره ایشا ...

آره انتظار خیلی سخته،دلم میخواست سریع بعدش بفهمم شده یا نه

میشه که بشه؟؟؟