2777
2789
عنوان

حاجت دارا جا نمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 5674 بازدید | 592 پست

سلام هرساعتی طی روز خاستیم میتونیم بخونیم؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس رو فرستادم بگو به نیت فلانی میخونم ایشالا حاجت روا شه

گلم یعنی هر روز ب نیت یک نفر بخونم یعنی برطبق اسم های لیست ؟

و اینکه توی تایم مشخصی باشه در روز؟

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
 فقط دوستان بدونین که ٣٩ نفر دارن برای شما دعا میکنن پس این ١۵ دقیقه رو وقت ...

از کی باید بخونیم؟صدام کن بگو جا نمونم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
٢٢@دل_شکسته @roghayeeh   23‍ ‍  ‍  @فقط_طلاق   ٢۴ @ordibehesht ...

اسم مادرشوهرمم بنویس

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

ممنونم آرام جون💖

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
عزیزم لیست فرستادم جا نمونی

مرسی عزیز از فردا شروع میکنم هروز باید گزارش بدیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲