2777
2789
عنوان

شماره حرم امام رضا+عکس

121 بازدید | 16 پست

بچه‌ها من شمارشو از یکی از کاربرای سایت گرفتم ولی نمیدونم دقیقا بایدچیکارش کرد

اولش ک زنگ میزنم میگه اول باید ب امام رضا سلام بفرستی وقتی هم اینکارو کردی بعدش یه صدایی میاد مثل صدای رفت و امد انگاری ک توی جای شلوغ باشی

خب من چجوری باید ازش حاجتمو بخام یعنی وقتی این صدامیاد باید از امام حاجتمو بخام؟؟؟؟

توروخدا مسخرم نکنین خب نمیدونم🙁

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاج خانما منم کنجگاوم

😥

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

عزیزم اگر حرم رفته باشین اونجا توی صحن تلفن‌هایی‌رو میبینی که رو به ضریح هستن اون تلفنا برای ارتباط زائر از راه دوره 

شما سلام بده بعد عرض حاجت کن 

مریضارو هم یاد کن

التماس دعا

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

اره اون

لحظه باید دعا کنی

برای منم دعا کن

بگو منو عشقمو بطلبه این هفته دوتایی باهم بریم پابوسش

بگو ضامن آهو شد بیا و ضامن ماهم شو

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
این کارا چیه عزیزم برو سر جانمازت دو رکعت هدیه به امام رضا بخون بعدم شروع کن به درددل کردن باهاش 😍& ...

اینکارو کردم نماز امام جوادم خوندم ولی حاجتمو نداد

اره اون  لحظه باید دعا کنی برای منم دعا کن بگو منو عشقمو بطلبه این هفته دوتایی باهم بریم پاب ...

اسمتو بگو ک هروقت نماز خوندم دعات کنم

اره بعد سلام وصل میشی به حرم

حاحتتو بگو   سلام بده   حس خوبیه

الان نمیدونم  اما فبلا زنگ میزدم صدای جیغ میومد😅😅

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
اسمتو بگو ک هروقت نماز خوندم دعات کنم

پریسا عزیزم

الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
پریسا عزیزم الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

توعم همینطور عزیزم

برات صلوات فرستادم

توعم دعاکن ب عشقم هرچه سریعتد برسم😔