2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرشته ای وجود نداره. بستگی به این داره که خود خانم با چه دیدی به زندگی نگاه میکنه.اگه آدمیه که زندگی رو سخت نمیگیره عیبای شوهرو هم ندیده میگیره شوهره به چشمش فرشته میاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

شوهرم فرشته هست اما از نوع فرشته مرگ(عزرائیل).اما شوهر برادر زاده ام واقعا یه فرشته هست هر روز به یه جای این میرسه همه جاشو عمل کرده همه جوره نازشو میخره کارای خونشو انجام میده .اصلا یه وضعی

شوهر من دلسوزه یعنی بوده روزی ک خونریزی داشتم خودش نوار بهداشیمو عوض کرده نذاشته از جام بلند بشم     یا شب تا صبح بچه رو نگه داشته من بخوابم    همه جوره پشتمه در برابر خانوادش 

بعد ده سال زندگی هزار تومن از پولش ازم پنهون نبوده    کارت حقوقشو میزاره میره سرکار میگه مدیونی چیزی خواستی نخری    کلا مرد خوبیه چشم ناپاکی و هیزی ازش ندیدم   از لحاظ جنسی هیچی کم نمیزاره  کارای خونه از رو تنبلی میمونه من میگم خونه بهم ریختس میگه مهم تویی خونه هم مرتب میشه خودتو اذیت نکن از ۳ شبم بیدارش کنم ک بگم حالم بده منو میبره بیمارستان تا حالا بی محلی ازش ندیدم   اینا حاصل ده سال زندگیه مال دو سال نیس     خیلی دوستش دارم   التماس دعا تا کار خوبیم براش پیدا بشه  فعلا کارگره کارخونس مدرک لیسانسم داره  

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

مهربونه...امانتدار زندگیمونه ب طور عجیبی 

یعنی کلا درباره خودمون با کسی حرف نمیزنه خیلی خوشم میاد از این خصلتش اگه هم پیش بیاد فقط خوبی میگه ...

دعواهامون تو خلوته 

رو عصبانیتش خیلی کنترل داره ..

یه عیبهایی هم داره که بماند ...گل بی خار خداست

شوهر من بیش از حد محبت میکنه خیلی زیاد یعنی راه میری قربون صدقه میره تو کار خونه خیلی کمکم میکنه مهربونه هروقت بحث مون بشه سریع معذرت خواهی میکنه هر کاری میکنه ک از دلم در بیاره ب خانوادم خیلی احترام نمیزاره گاهی عصبی میشه ها ولی در مقابل خوبیاش ب چشم نمیاد

خیییلی خوبه همسرم،ازهرنظر که نگاه کنم خوبه،ولی من اصلااا خوبیاشو نمیبینم،ازخودمم خیلی عصبانی هستم،چون دوس ندارم اینجوری باشم ولی دست خودم نیس،ازنظر من یه بدی هم نداره،ولی من نسبت بهش سردم😔

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️