2777
2789

سلام عزیزان خوبین 

من کاربریم برا یک سال و نیم پیشه مدتی بود رفته بودم باز برگشتم کسایی که تو نی نی سایت بودن قبلا میشناسن منو😍🤗

یه مشکل برام پیش اومده میخاستم ببینم چیکار کنم‌دایرکت اینستاگرامم برا طرف مقابل حذف بشه کلا؟؟

با بلاک کردن درست میشه؟؟

یا اینکه کلا پیجمو دلیت اکانت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک کنم کلا حذف میشه دایرکتم براش؟؟؟ اخه امتحانی یه پیج درست کردم پیام دادم خودم بعد بلاک کردم حذف ...

خب پیاماتو توی دایرکت حذف کن اون ک بلاکه دیگه دسترسی بهت نداره

ما هیچ الهی همه تو   
میخام از دایرکت اون حذف بشه خب  اخه مبگن بلاک ام کنی پاک‌نمیشه براش

ت پیامایی ک بهش دادی پاک کن یه لحظه انبلاکش کن پیامایی ک فرستادی پاک کن

دوباره بلاکش کن

ما هیچ الهی همه تو   
ت پیامایی ک بهش دادی پاک کن یه لحظه انبلاکش کن پیامایی ک فرستادی پاک کن دوباره بلاکش کن

نمیشه دو طرفه حذف بشه؟؟

حیلیه پیاما

یه سریا میگن بلاک کنی پاک میشه کلا دایرکت 

یه سریام میگن دلیت اکانت کنی کلا پاک میشع همه چی

نمیشه دو طرفه حذف بشه؟؟ حیلیه پیاما یه سریا میگن بلاک کنی پاک میشه کلا دایرکت  یه سریام میگن ...

مجبوری گلم اینجوری حذف کنی

دلیلت اکانت بزنی اره کلا دیگه اکانت حذف میشه و دسترسی نداری هم ت هم هیچ کس دیگه

بلاکش کنی پیامات هس ولی ب پیجت دسترسی نداره

ما هیچ الهی همه تو   
مجبوری گلم اینجوری حذف کنی دلیلت اکانت بزنی اره کلا دیگه اکانت حذف میشه و دسترسی نداری هم ت هم هیچ ...

اخه الان یه پیج الکی درست کردم باهاش پیج خودمو فالو کردم چنتا پیام دادم 

بعد پیجه رو دلیت اکانت کردم 

دوباره پیاما بودش

مجبوری گلم اینجوری حذف کنی دلیلت اکانت بزنی اره کلا دیگه اکانت حذف میشه و دسترسی نداری هم ت هم هیچ ...

میخام فقط یه جوری بشه کل پیاما چه برا من چه برا طرفم حذف بشه مهم نیست پیجم دلیت بشه

میخام فقط یه جوری بشه کل پیاما چه برا من چه برا طرفم حذف بشه مهم نیست پیجم دلیت بشه

خب دلیت اکانت بزن کلا پیجت میپره

پیامات دیگه واس طرف معلوم نمیشه پیجتم کلا دیگه معلوم نمیشه چ برسه ب دایرکت واس طرف میپره

دلیت اکانت کن گلم

ما هیچ الهی همه تو   
اخه الان یه پیج الکی درست کردم باهاش پیج خودمو فالو کردم چنتا پیام دادم  بعد پیجه رو دلیت اکان ...

همون پیج اصلیتو دیسبل بزن کلا دیگه مشخص نمیشه

ما هیچ الهی همه تو   
همون پیج اصلیتو دیسبل بزن کلا دیگه مشخص نمیشه

میشه بگی چطوری؟؟

دیسبل همون دلیت اکانته دیگه اره؟؟

شما خودت این کارو کردی تا حالا؟؟

اخه ظهری واسه اینکه ببینم حدف میشه یا نه یه پیج به یه سماره درست کردم پیام دادم دایرکت خودم 

بعدش پیجه رو که درست کرده بودم دلیت کردم 

ولی پیاما تو دایرکت بودن