2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من نمیدونم کلا .میشه بگی الان قیمت سر به سر چیه ؟

این سهمو شما‌ندارین که دارایی فعلی رو زده صفر.‌ گفته اگر اللان بخرین سهمو قیمت سربه سرتون میشه ۱۴۴۰۸. با کارمزدی که کارگزاری برمیداره حساب میکنه

این سهمو شما‌ندارین که دارایی فعلی رو زده صفر.‌ گفته اگر اللان بخرین سهمو قیمت سربه سرتون میشه ۱۴۴۰۸ ...

میشه راهنمایی کنین تقریبااا چه سهمی بخرم تقریبا مطمئنین ضرر نمیکنه

پس من نمیدونم کلا .میشه بگی الان قیمت سر به سر چیه ؟

یعنی تو اگر سهمو توی مثبت ۵ درصد امروز بخری یک و نیم درصد بالاتر بره میری توی سود. یعنی سودت از بالاتر از این قیمت حساب میشه. اگر پایین‌تر از این قیمت بفروشی ضرر میکنی

میشه راهنمایی کنین چی بخرم که سود کنه

عزیزم اینجا نمیشه سهم معرفی کرد من موقع فروشش شمارو از کجا پیدا کنم خدایی نکرده ضرر میکنید مدیون میشم

انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠                      
عزیزم اینجا نمیشه سهم معرفی کرد من موقع فروشش شمارو از کجا پیدا کنم خدایی نکرده ضرر میکنید مدیون میش ...

نمیشه راهنمایی کینن کی ها باید بفروشم یه سهمو ؟ چه اتفاقی بیوفته ؟

نمیشه راهنمایی کینن کی ها باید بفروشم یه سهمو ؟ چه اتفاقی بیوفته ؟

عزیزم هر سهمی ک میخری باید یه حد ضرری براش مشخص کنی هر موقع به این حد رسید بفروشی بورس خیلی پیچیدس حتما اطلاعاتت رو ببر بالا بعد شروع کن ب معامله فعلا فقط عرضه اولیه بگیر که کلا سوده و ضرر نداره تا راه بیافتین

عزیزم هر سهمی ک میخری باید یه حد ضرری براش مشخص کنی هر موقع به این حد رسید بفروشی بورس خیلی پیچیدس ح ...

عرضه اولیه هر چند وقت یبار میاد ؟ 

تیک عرضه رو الان زدم یه چند روزیه ولی هیچ خبری نیس.

حد ضرر رو خودتون مشخص میکنی ؟ و اینکه یچی تو ضرر هم باشه بزاری برا یفروش .فروش میره ؟

عرضه اولیه هر چند وقت یبار میاد ؟  تیک عرضه رو الان زدم یه چند روزیه ولی هیچ خبری نیس. حد ضرر ...

عزیزم عرضه اولیه ماهی دو سه تاس نهایتا ک دوتا بود گذشته چند روزیه

حد ضرر هم بله خودتون باید تعیین کنید وقتی سهمی منفیه بله فروش میره اما شما ضرر میکنید