2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 23 پست
شاید بد زده من رفتم دکمه ای و گوشم و زدم تازه اصلا درد نداشت زمان بچگیامون امکانات کمتر بود خوب العا ...

اون لحظه که میزنه آدم چی حس میکنه ؟! من خیلیم حساسم به درد 

میترسم جیغ بزنم ابروم بره با بیست سال سن😑🤦🏻‍♀️

اره احتمالا   چون من بعدشم از شدت درد نمیذاشتم مامانم برام گوشواره بذاره اینقد نذاشتم که دیگه ...

نه بابا برو بزن وقتی سوراخ کردی یه پماد تترا سایلین بخر شبا بزن به سوراخ گوشت العان با گوشواره سوراخ میکنن درد و خونریزیم نداره بعد هی گوشواره رو بچرخون توی گوشت وقتیم سوراخ کردی تا سه روز حموم نرو که اب نخوره به گوشت چرک کنه بعد یک ماهم کوشواره هایی که تو گوشته در بیار بعدش گوشواره های خودت و بنداز یا دوست نداری بزار همونا تو گوشت بمونن اخه اون گوشواره هایی که باهاشگوشت و سوراخ میکنن هرچی بیشتر توی گوشت بمونه بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوزن دادم مادرم هر گوشو ۳ تا سوراخ کرد درد نداشت

سلام‌میشه. به من هم. بگید. چه. طوری. چند روزی. میخوام. گوش پسرم. سوراخ. کتن  ولی. نمیدونم.  ببرم.  کجا. پسرم. میگه. خودت. بکن.  خجالت. میکشه.  بیرون.  ببرمش. درمانگاه. 

سلام‌میشه. به من هم. بگید. چه. طوری. چند روزی. میخوام. گوش پسرم. سوراخ. کتن  ولی. نمیدونم.  ...

کاری نداره اول با خودکار علامت بزن جاشو بعد سوزن خیاطی استریل کن نخ دولایه کن بکن داخل علامته از اونور بکش بیرون نخم ببند بعد چند روز گوشواره کن.اما بهترش اینه بره بیرون راحت بده براش سوراخ کنن

جواب ابلهان خاموشیست