2777
2789

من بچه هام ی ماهی میشه ک اسهال میشن خیلی زیاد اونم جوری ک از مای بی بی میزنه بیرون دندوناشونم ک دراوردن امروز ب ناچار دارم میبرمشون دکتر از طرفیم میترسم بخاطر کرونا توروخدا کمک کنید 😟

یعنی یه ماهه روزی چند بار شکمشون خیلی شل کار میکنه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من شش ماهشه هنوز دندون در نیاورده ولی همش نق داره و گریه میکنه و دستش دهنشه.فکر کنم میخواد دندون در بیاره.ماست میشه بهش بدین؟پسر من حساسیت شدید پروتئین گاوی داره نمیتونه ماست بخوره نمیدونم تو این سن میشه خورد یا نه؟قطره پدی لاکت و قطره پروکید برای تنظیم دستگاه گوارش عالیه

نترس با رعایت کامل برو

من تاحالا ۴_۵بار بچمو واسه کارای مختلف بردم دکترو بیمارستانو آزمایشگاه و دندون پزشکی

نمیشه که بخاطر ترس از کرونا یه جور دیگه آسیب ببینیم

میترسم بچههامم کرونا گرفتهباشن

خدا نکنه...مگه بدون هیچ علائمی میشه اونم یه ماه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘