2777
2789
عنوان

یک میلیون دادم رفت😢شوهرم خیلی ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که خریدی دیگه! اما بورس نصفش پارتی و سیگنال کلفت ، نصف دیگش هم شانس

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اخه چرا دقت نکردی مگه چی یاد میدن که یک میلیون پول میگیرن

هیچی

اینا همش در و دکونه فقط

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
اسی ببخشیدبچه هامن  الان اینوبخرم بنظرتون؟؟

بسته س!!!!

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من جای تو باشم میشینم جدی بورسو  یاد میگیرم تا ضرر کرده رو جبران کنم دیگه هم گریه نکن کاریه که شده

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
با ۹۹۶ تومن چیزی میدن به آدم؟؟؟؟ ولی فکر نکنم شما چیزی یاد بگیرید وقتی فرق ۹۹۶ تومن رو با ۹۹۶ هزار ...

هیچی جلوش ننوشته بود نه هزار و نه تومن حتی شوهرمم نگا کرد خودش خرید کرد برام 

۹۹۶یعنی ازهزارتومن کمتر؟

اره منم الان فهمیدم

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.