2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیا ید کمکم کنید ازدواج با مرد مطلقه و راه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 97 پست

اینایی که تجربه ندارن میگن رد کن

باید ببینی دلیلش واسه طلاق چی بود ه

شاید اون قدر زندگی رو بدونه 

شاید اون مثل پسرای این دوره زمونه که همه خیانت کارشدن و تا تقی به توقی میخوره میگن برو خونه بابات نباشه شاید پخته تر شده تو زندگی

اینقد راحت نگید نه

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

اگه در کنارش موقعیت بهتری هم داری به اون فکر کنی بهتره ولی اگه میخوای این آقا رو انتخاب کنی باید خیلی تحقیق کنی مشاورم حتما برو یه مشاور درست و حسابی خیلی تاثیر داره چند سال متاهل بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه دور خیلی سخته  کاری ب ازدواج قبلیش ندارم ... شرط کن بیاد شهر خودت  من خودم تو غربتم ...

خیلی دوری از خانوادت هنوز مثل اوایل برات سخته

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
میگه خانمه قرص اعصاب می خورده به اینا نگفته بوده مادر خانمه دخالت میکرده تو زندگیشون

به حرفش زیاد نمیشه اعتماد کرد. شایدم راستشو میگه ولی خب بازم باید تحقیق بشه. بعدم از صحبت کردن میتونی بفهمی چجور اخلاقی داره

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
۱_راه دوره ۲_مورد شما خدارو شکر خوب بوده زن اگر مجبور نشه خونه و آشیونه شو هیچوقت ول نمیکنه

اونم راهش دوره واومده شهر ما ولی حق سکونت بامنه

همیشه هم مردا تو جدایی مقصر نیستن البته بازم باید تحقیق کرد ببینی علت جدایی چیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چرا همه مردایی که طلاق میگیرن میگن زنشون قرص اعصاب مصرف میکرده؟😑

شوهر من نگفت😂ولی دلیلش قانع کننده بود

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اون اقا اینو بهت گفته اسی ازکجا میدونی باید مطمئن شی مقصر کی بوده هرکی طرف خودشو میگیره 

اره میدونم باید تحقیقات اساسی کرد من هنوز خودم کنار نمود با این موصوع نمی دونم چکار کنم

خیلی دوری از خانوادت هنوز مثل اوایل برات سخته

800 کیلومتر 

دوری خیلی سخته ... 

ب خدا عید قربان پارسال در اومدم از شهرم ... نتونستم دیگه برم ...

ی نوزاد دارم ... فکر دیگه چقد سخته برام

نه تو عزا نه تو حشنی نبودم 

نه ک اجازه نده شوهرم برم نه ... شرایطش جور نشده برم 

الانم کروناس ... حبس تو خونه ام 

کلا کنار قوم شوهر زندگی کردن خیلی سخته

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
اونم راهش دوره واومده شهر ما ولی حق سکونت بامنه همیشه هم مردا تو جدایی مقصر نیستن البته بازم باید ت ...

به جرات میگم نوده درصدشون مقصر آقاست

خود شما هیچوقت زندگیتو ول نمیکنی

یا خیلیای دیگه

خانما صبورن

تا به اشباع نرسن‌ طلاق نمیگیرن

بازم‌میگم مورد شما جزو استثنا بوده

عشقتون پایدار

اگ خوب باشه چ عیبی داره شوهر من ۲۵سالش بود ک باهاش ازدواج کردم چون ی بار شکست خورده قدرمنو خیلی ببشت ...

شوهرتون قبلا ازدواج کرده بودن