2777
2789

بستگی داره، خیلی چیزا منفی هستن از الان مشخص ... صف فروش طولانی به کف قیمت 🙄

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مسائل از دلار و نفت و اخبار تا رفتار حقوقی ها و نیم ساعت آخر بازار چهارشنبه 

دلار چی شده مگه ؟ رفتار حقوقی های کدوم سهم ؟ اخبار چی بوده ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم .. ممنون میشم جواب بدید 

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 
من تازه واردم ممنونم راهنمایی میکنید❤

ببین بورس ایران چندان تحلیل پذیر نیست

یعنی همه اخبار فاندا و همه نمودارهای تکنیکال نوید افزایش قیمت میدن ، اما یکدفعه شاخص میاد پایین و شاخص سازها عجیب منفی میشن و بازار به گند کشیده میشه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
دلار چی شده مگه ؟ رفتار حقوقی های کدوم سهم ؟ اخبار چی بوده ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم .. ممنون میشم ج ...

اگه بخوام همه این ها را جواب بدم چند صفحه باید بنویسم.‌بازم میگم بازار بورس ایران چندان تحلیل پذیر نیست....ممکنه هم مثبت بشه 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
اگه بخوام همه این ها را جواب بدم چند صفحه باید بنویسم.‌بازم میگم بازار بورس ایران چندان تحلیل پذیر ن ...

بله ممنونم .. اخه چند صفحه رو من نگفتم ... فقط منظورم این بود بگید دلار اومده پایین یا رفته بالا ؟ سهم .... حقوقیش خالی کرده ؟

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 
بله ممنونم .. اخه چند صفحه رو من نگفتم ... فقط منظورم این بود بگید دلار اومده پایین یا رفته بالا ؟ س ...

ببخشید من زیاد وارد نیستم شستا رو بخریم یانه؟

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
ببخشید من زیاد وارد نیستم شستا رو بخریم یانه؟

شستا میگن خیلی رفته بالا مناسب ورود نیس. ولی کلا هر سهمی ممکنه بازیگرش تا هر عددی دوسداره بالا ببره و یهو خالی کنه. بهتره سهمی بخرین که کف قیمت باشه