2777
2789
نه عزیزم یکی تاپیک زده بود رفته بود مهمونی میگفت نگید کرونا هست 

اره عزیزم

تروخدا نرین 

به پای همتون میوفتم 

بخدت مجازی نبود جلوی پای همتون زانو‌میزنم التماستمن میکنم

نرین تحمل کنین بزارین اگر‌یک سالم هست تحمل کنین

ما خیلیییییی‌رعایت کردیم ولی ببین چی شده

بخدا قابل توصیف نیست بخدا برای دشمنممم نمیخوام همچین چیزیو

انشالله  خدا مادرتون زودی خوب کنه برگردن پیشتون  سلامتی بدن بهشون یک‌هفته اس دعام فقط س ...

نه قربونت برم الحمدلله حال مامانم خوبه ، ماشینش داغون شده ...

پدری بالا سرمون نیست انجام این کارا براش سخته ، گفتن دعا کنید که کاراش راه بیوفته به لطف خدا ...

خدا خیرت بده گلم ... ان شاالله خبر بهبودی پدرشوهرتو بشنوی ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا باور نمیکنم...اصلا دارو هم نمیگیم همراه بخره،،لطفا برای پربازدید شدن هرچیزی نگید...لطفا لطف ...

عزیزم برای پر‌بازیدید نیست بخدا 

من دروغ نمیگم 

کادر درمان خیلی زحمت میکشن دستشون درد نکنه نمیدونم چی شده که ندادن همت جا بهرحال خوب‌و‌بد داره همه خوب مطلق‌و‌بد مطلق‌نیستن واقعا  

بهرحال‌ممنون از دعاهاتون 

ممنون از زحماتتون

ما مهمونی نمیگرفتیم قرنطینه بودیم حتی بچه هاشون برای خرید هاشون ماسک میزدن میرفتن

فقط‌یک‌جا اشتباه کردن پدر مادرشوهرم پرستارشون حاضر نشد دیگه ازشون پرستاری کنه اوردنشون خونه خودشون ازش پرستاری کردن که ای کاش ازشون ازمایش میگرفتیم ای کاش

بهرحال ممنون از زحماتتون خدا بهتون اجر دنیا و‌اخرت و‌بده

اره عزیزم تروخدا نرین  به پای همتون میوفتم  بخدت مجازی نبود جلوی پای همتون زانو‌میزنم ا ...

وایی خدا چقدر تو اون تاپیک بهم حمله کردن که چرا میگی چرا دخالت میکنی همه قرار نیست کرونا بگیرن 

حالا انگار به نفعشونه این تاپیک رو نبینن 

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
وایی خدا چقدر تو اون تاپیک بهم حمله کردن که چرا میگی چرا دخالت میکنی همه قرار نیست کرونا بگیرن  ...

بدل‌‌نگیر عزیز دلم 

انشالله خدا خودش مراقبشون باشه انشالله این بیماری زودتر از بین بره

بیین هرکس از دید خودش میبینه الان ما یک هفته اس داریم از استرس میمیریم دیروز پدرشوهرم و‌سی‌پی ار کردن داغون شدیم 

خودشون گفتن برین دنبال رمدیسیویر بعد ما پرس جو کردیم فهمیدیم اینو فقط  بیمارستان امام رضا داره بعد باز عمه ام پرس جو‌کرد فهمیدیم خود فارابی هم داشته دیگه رفتیم گفتیم بدین دارو لطفا سوپروایزر اونجا هم بود اونم پیگیری کرد که دادن 

حالا این شرایط داغون ما تصور‌کن الان اومدم تاپیک دعا زدم بنده خدا یکی از کادر درمان ناراحت شدن فکر‌کردن من دروغ میگم درصورتیکه بخدا دروغی نیست عینه همین پیش اومد 

الان شرایطمون اینقدر داغونه فقط دست به دعاییم 

تازه ما خیلی رعایت میکردیم من خودم تو همین تاپیکا هی میگفتم کروناس مهمونی نرین من خودم یک‌ماه پیش پدرشوهرم و دیدم یک‌سر زدم بهشون اونم با ماسک اینا

کلا از کرونا به این ور سه الی چهار بار بیشتر ندیدمشون

چی‌بگم والا 

کرونا از اون چیزی که فکر میکردیم خیلی بهمون نزدیکتره

مراقب خودتون باشین 

به دل هم نگیر هرکسی از دید خودش نگاه میکنم 

من خودم اولش از این دوستمون ناراحت شدم بعد دیدم خب بنده خدا زحمت میکشه خسته شده دیگه از دید خودشون نگاه کردن اینجا هم گاهی دروغ میشنون حق دارن اعتماد نکنن

ولی خب ادمی که تو این شرایطه دروغ نمیگه میخواذ فقط دوستان دعا کنن شاید فرجی بشه 

التماس دعا عزیزم

مراقب خودتو خانوادت باش

اینو از یکی کاربرای اینجا شنیدم.کپی میکنم برات

. دو رکعت مثل نماز صبح ، هدیه به امام جواد و بعد از نماز 1046 بار ذکر ماشاءالله لاقوه الا بالله . دو سال پیش چنین شبی پدرم عمل تومور مغزی داشتند و چند نفری باهم جمع شدیم متوسل شدیم به امام جواد و این نماز رو خوندیم. فردا صبحش پدرم رو آماده اش کرده بودند و بردند اتاق عمل . اما یه دفعه دکتر از اتاق بیرون اومد و گفت آخرین MRI که دیشب ازشون گرفتیم هیچ توموری رو نشون نمی ده والان الحمدلله بعد از دو سال ایشون سالم سالم هستند . برای فرج فرزندشون امام زمان دعا کنیم و دوستای منتظرمون رو از دعای خیر فراموش نکنیم.

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....

📌خوانده شود برای همه ی مریضها:

بهتر است ،صلوات 14معصوم در ابتدا و 14صلوات در آخر خوانده شود؛

۷ یا ۷۰ مرتبه؛

(الّلهُمَ اِشْفِنا بِشِفائِکَ وَ داوِنا بِدَوائِکَ وَ عافِنا مِنْ بَلائِکَ بِحَقِّ الْعَبدِ الصّالِحِ موسَی بْنِ جَعْفَرٍ علیه السلام)

و ۱۰ مرتبه ؛

(اَلمُستَغاثُ بِکَ یا صاحبَ الزَّمانِ)

و ۱۰ مرتبه ؛

(یا فاطِمَةُ الزَّهرا أغیثیني)

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
ایشالال پدر شوهرت و همه آدمای خوب شفا بگبرن خداوند بکوبه به فرق سر و کم ظالم پلید پست که داریم یکی ...

سطح اکسیژن پدرشوهرم اومد بالا ممنون از دل پاکت و‌دعای خوبت 

دعا کن وضعیتشون ثابت بشه و‌سلامتیشونو زودتر بدست بیارن

نه قربونت برم الحمدلله حال مامانم خوبه ، ماشینش داغون شده ... پدری بالا سرمون نیست انجام این کارا ب ...

عزیزم ممنون 

سطح اکسیژن پدرشوهرم اومد بالا میخواستم از دعای خوبت تشکر کنم

انشالله ثابت بشه 

دلت پاک بود عزیزم خواستم ازت تشکر کنم