2777
2789

پدرشوهرم‌کرونا گرفتن حالشون خوب نیست سی پی‌ارشون کردن

به‌ونتیلاتور وصلشون‌کردن

خواهش میکنم دعا کنین بیمارستان داروهاشونو بدن اذیت نکنن اخه دیروز دارو ندادن نامردا داشتن و‌نمیدادن

خواهش میکنم دعا کنین

هرکی این تاپیک‌و‌میبینه یک‌صلوات یک ایت الکرسی یک‌حمد یک‌زیارت عاشورا هرچی هرچی میتونین دعا کنین 

همه نگرانن مادرشوهرم هم‌کروناشون مثبته 

شوهرم برادرشوهرام همه داغونن تو ماشین میخوابن خونه نمیاین زندگیمون مختل شده 

دعا کنین  دلتون پاکه دعا کنین خدا مارو‌ببینه دعاهامونو بشنوه 

لینک تاپیکتو بیا بزار تو تاپیکم🌷

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد خانم تاپیک میزنه رفتم خونه مادرم چون دخترخالم مهمون مامانم بود تو پرانتز هم مینویسه کرونا کرونا نکنید 

اعتراض هم که میکنی چهارتا بدتر از خودش ریپلایت میکنن که به توچه....

حتما دعا میکنم عزیزم

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

دعا میکنم ولی خیلی بی ادبی اینجوری میگید دارو داشتن و ندادن..ما داریم از جونمون مایه میزاریم برای اسن مردم بعد اینجوری میگید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

برای سلامتی شما و خانوادتون پدر و مادر شوهرتون سه تا حمد میخونم

انشالله خدا بهشون شفای عاجل بده

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

دعا میکنم ولی خیلی بی ادبی اینجوری میگید دارو داشتن و ندادن..ما داریم از جونمون مایه میزاریم برای اس ...

عزیزم واقعا داشتن با کلی پارتی گرفتیم ازشون عمه خودم پزشکن بخدا بما گفتن نداریم‌بعد رفتیم پیگیری کردیم عمه ام‌گفت خودم تو جلسه ای بودن سهمیه اشونو دادن 

چرا نمیدن 

بخدا ما شرایطمون اصلا خوب نیست 

التماس کردیم دارم بدن که دادن خیلی پیگیری‌کردیبیمارستان‌اول گفت برین بگردین دنبال دارو‌ بعد کلی گشتن فهمیدیم خودشون دارن‌و‌ندادن 

یکی‌از سوپروایزرهای اونجا اشناس خودشم فهمید 

عمه امم‌پزشکن خیلی ناراحت شدن اینکارو کردن

ان شاالله که خدا شفاشون بده ...❤ برای گشایش کار مادر منم دعا کنید .... دیروز تصادف کردن ...💔

انشالله 

خدا مادرتون زودی خوب کنه برگردن پیشتون 

سلامتی بدن بهشون

یک‌هفته اس دعام فقط سلامتیه

عزیزم واقعا داشتن با کلی پارتی گرفتیم ازشون عمه خودم پزشکن بخدا بما گفتن نداریم‌بعد رفتیم پیگیری کرد ...

من اصلا باور نمیکنم...اصلا

دارو هم نمیگیم همراه بخره،،لطفا برای پربازدید شدن هرچیزی نگید...لطفا لطفا

اون موقعی که مهمونی برگزار میشه کادر درمان باید خفه باشن بقیه عشق و حال کنن اخرشم دروغ میبندین بهمون

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد