2777
2789
عنوان

داروی بیش فعالی 😭

42389 بازدید | 41 پست

دارو یا آمپولی برای درمان بچه های بیش فعال وجود داره؟؟؟ اونایی که بیش فعال بوده بچه هاشون چیکار کردن؟ درساشون خوب بود یا تمرکز نداشتن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

دو سال قبل  که بعد از مدتها مجدد وارد اینجا شدم به خاطر غم شدیدم واسه همین بیش فعالی فرزندم بود

خدا شاهده قلبم درد میکرد استرس غم احساس گناه و... داشت منو روانی میکرد

چقدر بچه رو اذیت مردم

خدا منو ببخشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه رو ببرید اول پیش روانشناس اگه نیاز بود روانپزشک سر خود دارو ندید 

اگه اختلال خواب، اختلال تمرکز و فعالیت زیاد از حد  داره امکانش هست اما شما نمیتونی تشخیص بدی

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

من خواهر کوچیکترم بیش فعال بود کلانتری منطقه ده اسمش ومیدونستن بعد ده سالگیش خوب شد الان اصلا کلا فرق کرده ساکت و منظم و باانضباط اگه خیلی حاد نباشه دارو نیاز نداره واسه خواهرم بدون دارو درمان شد 

بیش فعالی مال هوش بالاست، دارو نداره اگه هم داره راه اشتباهیه ، تنها راه درستش سرگرم کردن بچست ،میدونم سخته ولی باید باهاش بازی کنین مزتب ... اگه درست و اصولی باهاش برخورد بشه در آینده یا براتون مدال المپیک میاره یا دانشمند میشه اما اگه ولش کنین و هی اذیتش کنین یه تو سری خور بیچاره بار میاد 

من خواهر کوچیکترم بیش فعال بود کلانتری منطقه ده اسمش ومیدونستن بعد ده سالگیش خوب شد الان اصلا کلا فر ...

خداکنه ساکت و منظم بشه واقعا... همش می ترسم بره مدرسه اخراجش کنن. دیشب گیر داده از دیوار بره بالا هنوز یک سال و نیمشه

سه ماهگی بردن مشاوره گفتن بیش فعاله