چندروزی هست ک اینستانصب کردم فقط وفقط واسه بازیگرموردعلاقم ک شاید بهش پیام بدم وجواب بده به زبون ترکی یه عالمه شعرهاوحرف های محبت آمیز و عاشقونه واسش نوشتم ولی هنوز ج نداده ولی من امید دارم ج میده حالا امروز شوهرم رفت سرگوشیم تواینستام یه تابی خوردرفت قسمت دایرکتم من واسه این که شک نکنه به چندتا بازیگروخواننده پیام داده بودم ولی به اون بازیگرموردعلاقم بیشترپیام داده بودم رفت دیدشون خداروشکرمتوجه نشدترکی چی نوشتم واسش وگرنه طلاقم میدادسراون پیاما الان هی چپ میره راست میادهی بهم تیکه میندازه میگه بروگوشیتوچک کن ببین بازیگره بهت پیام نداده یاتاگوشی میگیرم دستم بهم گیرمیده ایطوری نبودچیزی هم ازتومتنانفهمیدفقط اون دل وقلبوبوسو ازین چیزاکه فرستادم دیده خیلی حالم بده دوست ندارم شوهرم راجبم فکربدکنه خب هرکسی به یه چیزی علاقه داره منم ب این بازیگره یعنی گناهه😥😔
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉