2777
2789

پسر منم ۴ماهشه الان با بدبختی خابوندم ساکت باشین بیدار نشه

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما داذوهای کولیکو رفلاکسشو بده 

کلا تجربه ی من اینه بچه رو‌تا ۴ ماهگی باید ماهی ۲ بار برد دکتر تا سریع علته دردا و بی خوابیاش معلوم بشه من پسرمو هر ۱۰ روز تا ۳ ماهگی می بردم 

شبا ساعت ۱۰ می خالید صبا ۱۰ صبح بلند میشد ۲ بارم تو‌خواب نق می زد شیر می خواست 

تو طول روزم همش خواب بود الانم ۸ ماهشه ۱۱ می خوابه تا ۱۲ ظهر 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
منو شوهرم نیم ساعت نیم ساعت نگهش میداشتم تا ۳_۴صبح آخرش گریم می‌گرفت

منم والا دارع گریم مگیره.خاب ازچشام دارع میریزه.خوشبحالت باز شوهدت نگا مداره.شوهرم من خابیده

منم والا دارع گریم مگیره.خاب ازچشام دارع میریزه.خوشبحالت باز شوهدت نگا مداره.شوهرم من خابیده

الان بچم بزگترشده ۲سالشه خداروشکرخوابش تنظیم شده ..هر از گاه بی خواب میشه واقعا سخته من دیگه واقعا روانی میشم بچه نخوابه