2777
2789
عنوان

خوردنی های ممنوع بارداری

210 بازدید | 16 پست

خوردنی هایی که مناسب بارداری نیستن؟ باعث سقط جنین یا عقب ماندگی و مشکلاتش میشن کدوما هستن؟

به جز زعفران و رازیانه، چه خوراکی ها و دمنوش هایی مضره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انجیر کیوی سیاه دونه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

گوجه.هویچ.جگر ها ... قرص سرخود.دمنوش .گیاهان دارویی .اینا رو یادمه .دارچین و ادویه زیادم خوب نیست

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
راستی شربت معده و ویتامین ب ۶ و دمیترون مصرف کردم الان هم دارم دمیترون میخورم روزی دوتا مشکلی نداره ...

قرص دمیترون دارم زیر دمیترون نوشته اندانسترون یعنی یکیه؟

آخه اینجا یه دکتر داروساز گفت از عوارض اندانسترون شکاف لب جنینه ولی خب شاید از صدنفر برا یه نفر اتفاق بیفته. گفت ب۶ و متوکلوپرامید بخورین.

درخواست دوستی قبول نمیکنم