2777
2789
عنوان

جنین هاتون رو نکشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 81 پست

یه اشنا ما دکتر بهش گفت باید بچه ت سقط شه مشکل داره 

گفت دکترا علم ندارن مگه بجه فلانی نبود قرار بود چه بشه ونشد از این حرفا سقط نکرد

بچه با قلب ناقص و دست مشکل دار و چشم نابینا دنیا اومد وضعیت بدی ۸ماه تمام خانواده دوندگی کردن کلی خرج اخر بچه فوت شد...عذابی به اوت طفل معصوم دادن...حالا خودشون هیج...مادر الان افسرده شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم کلا بود و نبودش چه فرقی داره و به مادرم ضرر میزنه

نمیزارن تا 6.7 هفته که تا 5هفته تشکیل نشه بعد سقط میکنن نه همون 3.2ماهگی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
اینا خودشون یه بار دنبال مجوز سقط سگ دو بزنن دیگه از این افاضه های بیخود نمیکنن نمیدونن سقط در ...

آره دقیقا جدا از ضرر هاش  که من نمیدونم ولی بعد چند ماه مادر خیلی وابسته میشه و با سقطش افسرده میشه

دقیقا دکترطب سنتی همینو بمن گفت بچه هایی که قلبشون تشکیل نمیشه اول مغز تشکیل میشه بعدقلب این بچه ها ...

چرت و پرت میگن ما تا سه ماهگی صبر کردم نشد دیگه بعدش برای مادر خطرناکه

فکر کنید یه تکه گوشت بمونه تو رحم هزار تا مریضی به هم میزنه دیگه به اونجا نمی کشه

تا 7.6ماه نمیزارن بمونه نهایت 5ماه 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

من مخالفم 

چون نمیشه ریسک کرد

و اینده یک انسان رو نابود کرد 

چطور میشه جنین ک تشخیص سندروم داون دادن رو ب دنیا اورد

من نمیگم بچه های داون بدن اونا فرشته ان 

و خیلی هاشون از بی اگاهی والدین و گاها خودخواهی اونا ب دنیا اومدن 

این ظلم هست در حق اونا 

وقتی ک کشور ما هنوز باهاشون کنار نیومده 

وقتی جایی برای پیشرفتشون وجود نداره 

هنوز حتی مدرسه مخصوص خودشون ندارن 

سندروم داون فقط ی مثال بود 

خیلی از مشکلات دیگه ک علاوه بر این هزینه ها زحمت ها و مشکلات خاص خودش رو داره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خانوما مسخره نکنید. درسته فک کنم. 

دختر خاله ی منم دقیقا همین اتفاق براش افتاد. با من همزمان حامله بود و گفتن قلب جنین تشکیل نشده و باید سقط بشه. طفلی انقدر گریه میکرد و اذیت شد. روح و روانش داغون شد. 

اما بچه ش سالم سالمه و هیچ مشکلی نداره. الان ۴سالشه. خیلی هم زبر و زرنگ و پر سر زبونه. 

من هم موافق ازمايشات و سونو ها نيستم

فشار روحي و رواني كه اين ازمايشات و سونو ها به مادر وارد ميكنه ، واقعا غير قابل تحمل هست

خودم يكماه هست، تو ده هفته فهميدم باردارم

قبلش لكه بيني داشتم، بيخيالي دوماه و نيم گذشت

از وقتي رفتم سونو ودكتر لكه شده خونريزي

هر روز هم يه تشخيص برام ميذارن كه از استرس و فشار عصبيش نفسم بالا نمياد

واقعا اين انصافِ؟!!

بچم اگه چيزيش هم نباشه با اين استرس و فشار روحي من نابود ميشه

خودم به كنار

ماه بالا دیگه سقط نیس مرده زاییه و وحشتناک . باید زایمان جنین مرده بکنی با تمام درد و عوارض زایمان

من تجربه کردم دوقلوهامو ماه ۶ بارداریاز دست دادم سخت بود

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چرت و پرت میگن ما تا سه ماهگی صبر کردم نشد دیگه بعدش برای مادر خطرناکه

من اصلا نمیدونستم چنین چیزی هست دکترگفت یک بنده خدایی هم تایید کرد گفت الان بچم مخه.

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️