2777
2789
عنوان

جنین هاتون رو نکشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 81 پست
خانوما مسخره نکنید. درسته فک کنم.  دختر خاله ی منم دقیقا همین اتفاق براش افتاد. با من همزمان ح ...

خب معمولا میگن تا ۸ هفته فکنم وقت هست فورا سقط نمیکنن ولی بعد ازون دیگه باید تشکیل بشه

نشه باید سقط کنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب علم دشمنه.یه خانومه هم میگفت تو خانواده شوهرش سابقه اوتیسم داره یه پسر بیش فعالم داره الان حاملس ازمایش داده گفته احتمال زیاد این بچش هم بشه بهش اختیار سقط دادن بعد یه سری فیلسوف میگن توکل به خدا ایشالا که سالمه به دنیا بیار

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
این استثناس و استثنا همیشه درست نیس و بخاطر درصد کم نباید هم جنین اذیت شه هم مادر

آره عزیزم درست میگی. 

فقط میخواستم بگم حرف این دکتره صددرصد اشتباه نیست. 

خیلی وقتا خودش سقط نمیشه

ندیدم راستش

ولی اکثرا خودشون خونریزی میکنن

مورد اونجوریم باشه دو تا سونو میگیرن که اونام توقف رشد دارن کلا فکر نمیکنم امیدی به زنده بودنش باشه که دستور سقط میدن درست میگید 

بعضی از این طب سنتیا افاضه فضل بیخود میکنن😑

...
من هم موافق ازمايشات و سونو ها نيستم فشار روحي و رواني كه اين ازمايشات و سونو ها به مادر وارد ...

عزیزم این حرف نزن 

اگه تو انجام ندی بچه دچار مشکلی باشه ک از جنینی میشد فهمید و چاره کرد

اونوقت شما مقصری و نمیتونی خودت رو ببخشی

انشالله بچتون سلامت دنیا بیاد 

ولی غربالگری رو حتما برید

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اره خب علم دشمنه.یه خانومه هم میگفت تو خانواده شوهرش سابقه اوتیسم داره یه پسر بیش فعالم داره الان حا ...

البته اتیسم در زمان حاملگی مشخص نمیشه چون اختلاله من خودم مادر یک کودک اتیسمم همه ازمایش ها و غربالگری های من سالم بودن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ندیدم راستش ولی اکثرا خودشون خونریزی میکنن مورد اونجوریم باشه دو تا سونو میگیرن که اونام توقف رشد ...

دستور سقط رو خیلی سخت میدن

چون کلا سیاست جامعه افزایش موالید هست

حالا این وسط این طب سنتی چی میگه رو نمیدونم

ماشالله توی همه چی هم صاحب نظرند

من خودم باردار باشم ریسک نمیکنم سر این چیزا

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نمیزارن تا 6.7 هفته که تا 5هفته تشکیل نشه بعد سقط میکنن نه همون 3.2ماهگی

من ۵هفته و ۴ روز قلب نداشت مجوز سقط دادن نرفتم فردا میخام‌ مجدد برم سونو ببینم چی میشه اگه نداشت مجبورم برم دیگه سقطش کنم

اسمت  چجوری اونطوری نوشتی🤯

کیبورد ڹ

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
من ۵هفته و ۴ روز قلب نداشت مجوز سقط دادن نرفتم فردا میخام‌ مجدد برم سونو ببینم چی میشه اگه نداشت مجب ...

آره چون بیشتر بمونه مجبوری طبیعی زایمان کنی ان شاء الله قلبش تشکیل شده باشه بیای بهمون بگی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️