2777
2789
عنوان

جنین هاتون رو نکشید...

1863 بازدید | 81 پست

جنین خود را به‌بهانه "#عدم_تشکیل_قلب" نکشید...

چند سالی است که طرح "#غربالگری" از سوی #وزارت_بهداشت برای شناسایی برخی اختلالات دوران جنینی برای مادران باردار در حال اجراست و بر اساس نتایج این غربالگری‌ها، به بسیاری از مادران باردار، توصیه به #سقط_جنین می‌شود و این دسته از مادران با صدور مجوزهای سقط، به‌ راحتی و در کمترین زمان به مراکز سقط جنین ارجاع داده می‌شوند!

اما نکته بسیار قابل تأمل، نحوه اجرای #طرح_غربالگری در سطح کشورمان و پرونده‌‌هایی است که در آنها رأی به سقط جنین مادران به‌ بهانه‌‌هایی مانند "عدم تشکیل قلب جنین" در نخستین ماه‌های #بارداری و... صادر می‌شود؛ بر اساس بررسی‌های صورت‌گرفته و پرسش‌نامه‌های مستند اخذشده از مادران حاضر در طرح غربالگری، در بسیاری از مواردی که پس از غربالگری صورت گرفته، رأی به سقط جنین صادر شده است و مادران به‌دلایل مختلف از انجام سقط جنین، استنکاف داشته‌اند، پس از تولد نوزاد مربوطه و سلامت همه‌جانبه مادر و نوزاد، تشخیص غلط غربالگری و حکم صادره مبنی بر لزوم سقط به اثبات رسیده است!

.

حتی آن دسته از جنین‌هایی که در ماه‌های نخست، قلب آنها تشکیل نشده و در ابتدا مغز آنها تشکیل شده است، در صورت تولد از #سطح_هوشی بسیار بالاتری برخوردار خواهند بود چرا که در افراد با ضریب هوشی بالا در دوران جنینی ابتدا مغز و بعد قلب جنین تشکیل می‌شود اما متأسفانه امروز شاهدیم که در کشورمان و در قالب "#طرح_غربالگری" به‌بهانه عدم تشکیل قلب جنین، اقدام به صدور حکم سقط جنین می‌شود.

کانال دکتر خیراندیش

@www_irismed_ir

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم اینو شنیده بودم ولی کسی ک قلبش تشکیل شده و بعد می ایسته چه کنه😣😣😣

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
اگه چند ماهه شد و قلبش شکل نگرفت چی؟ اونوخ قتل نفس میشه که تو ۶ ۷ ماهگی

نه دیگه اگه توی 6.7ماهگی قلب تشکیل نشه قتل نفس نمیشه تا زمانی که قلب نداره

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

دیگه وقتی قلبش تا هفته یازده  و ده تشکیل نشده باشه برای مادر خطرناکه موندنش 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

خب بزرگ بشه قلب نباشه انداختنشم سخت تره که 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

اینا خودشون یه بار دنبال مجوز سقط سگ دو بزنن دیگه از این افاضه های بیخود نمیکنن

نمیدونن سقط در ماه بالا چه آسیبی میزنه

جون مادر براشون مهم نیست

گرچه غالبا رشد جنین متوقف میشه

ولی دیدم که برای میکروسفالی و هیدرو سفالی مجوز نمیدن و جان مادرها رو به خطر میندازن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دقیقا دکترطب سنتی همینو بمن گفت بچه هایی که قلبشون تشکیل نمیشه اول مغز تشکیل میشه بعدقلب این بچه ها تیز هوش هستن.تشکیل میشه.

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️