2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 18 پست
همیشه تا الان راستشو میگفتم ولی چندماهیی هست دختر عمم تو نی نی سایت هست وخیلیم فعال وتیز هست  ...

مگه مشکل نازایی خیلی بده مگه کار غیر شرع کردی که اینقدر برات مهم اونا نفهمن 

من هم این مشکل رو دارم و قبولش کردم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مگه مشکل نازایی خیلی بده مگه کار غیر شرع کردی که اینقدر برات مهم اونا نفهمن  من هم این مشکل رو ...

نه بد نیست اما تو فرهنگ ما هنوز جا نیفتاده 

اگر بدونن ای وی اف کردم خوشم نمیاد 

شما چند ساله نازایی دارید ؟مشکلتون چیه؟

یعنی همه اقوام میدونن مشکل شمارو؟

من برا خودم قبولش کردم اما تو اقوام کسی نمیدونه وخوشمم نمیاد کسی بدونه چون اقوام از دشمن بدترهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بد نیست اما تو فرهنگ ما هنوز جا نیفتاده  اگر بدونن ای وی اف کردم خوشم نمیاد  شما چند ...

ممن 5 سال که منتطزم 

اره یهجورایی میدونن که مشکل داریم ولی از کل ماجرا خبر ندارن فقط خانواده خودم میدونن ولی خانواده شوهرم نه 

زن عموم ها و مامانم و دختر عموم و پسر عموهام کاملا در جربانن با عمه ام 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ممن 5 سال که منتطزم  اره یهجورایی میدونن که مشکل داریم ولی از کل ماجرا خبر ندارن فقط خانواده خ ...

البته اگر در جریان باشن خیلی بهتره چون من استرس نازایی جدا استرس اینکه مبادا کسی بدونه جدا 

دراصل چون ۲ساله ازدواج کردم دلم نمیخاد کسی بدونه وبه علت یسری جریانات اقوام اگر بدونن خیلی خوشحال میشن منم خوشم نمیاد