من خواب دیدم یه درخت بنه نوچه که تازه میوه داده امدم عکس بگیرم بفرستم برا خانوادم کخ مادرم و خواهرم و دختر عموم امدن گفتن چیکار میکنی گفتم میخوام عکس بگیرم بفرستم چون خیلی میوهاش خوشکلن بعد دختر عموم گفت نه اینو گذاشتیم برا کسی که باردار بشه اینقدر میوه هاش قشنک و خوب بود
من این روزها خیلی ذهنم دزگیره و خیلی میترسم اتفاق بدی میفته میتونه نشونه حوبی باشه یا نه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
همیشه تا الان راستشو میگفتم ولی چندماهیی هست دختر عمم تو نی نی سایت هست وخیلیم فعال وتیز هست ...
مگه مشکل نازایی خیلی بده مگه کار غیر شرع کردی که اینقدر برات مهم اونا نفهمن
من هم این مشکل رو دارم و قبولش کردم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بد نیست اما تو فرهنگ ما هنوز جا نیفتاده اگر بدونن ای وی اف کردم خوشم نمیاد شما چند ...
ممن 5 سال که منتطزم
اره یهجورایی میدونن که مشکل داریم ولی از کل ماجرا خبر ندارن فقط خانواده خودم میدونن ولی خانواده شوهرم نه
زن عموم ها و مامانم و دختر عموم و پسر عموهام کاملا در جربانن با عمه ام