2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده 😉

2417 بازدید | 18 پست

من هر چی میگردم تو نت نتونستم بفهمم تعبیرشو 

من خواب دیدم یه درخت بنه  نوچه که تازه میوه داده امدم عکس بگیرم بفرستم برا خانوادم کخ مادرم و خواهرم و دختر عموم امدن گفتن چیکار میکنی گفتم میخوام عکس بگیرم بفرستم چون خیلی میوهاش خوشکلن بعد دختر عموم گفت نه اینو گذاشتیم برا کسی که باردار بشه اینقدر میوه هاش قشنک و خوب بود 

من این روزها خیلی ذهنم دزگیره و خیلی میترسم اتفاق بدی میفته میتونه نشونه حوبی باشه یا نه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

اگر کسي بيند از درخت ميوه دار ميوه خورد دليل که به قدر آن منفعت مالي از کسي بيابد. بعضي معبران گفته اند : ديدن درخت به خواب زن است ودرخت چون در خانه پادشاه بيند …

جابر مغربی می‌گوید: هر چه درخت را بهتر و سرسبزتر ببینی، یـعـنـی دینداری تو بهتر است و هر چه درخت را خشک و ناقص ببینی تعبیرش به کاهش و ضرر و زیان در مال و …

این خواب گویند: دیدن درخت به خواب زن است ودرخت چون در خانه پادشاه بیند خدمتکار پادشاه است اگر درختان بیند که ساق ندارند چون درخت خیار و خربزه تأویلش مردمان دون …

با تعبیر خواب درخت، تعبیر خواب درخت افتاده، تعبیر خواب اجزا درخت، تعبیر خواب بالا رفتن از درخت و تعبیر خواب درخت سرسبز و خشک آشنا شوید.

۱ـ ديدن درختان پر شاخ و برگ و سبز در خواب ، علامت آن است كه اميدها و آرزوهاي شما به ثمر خواهد رسيد . ديدن هر درختي كه به نزديك مردمان عزيز است. ۲ـ ديدن …

دیدن هر درختی که به نزدیک مردمان عزیز است را در آکاایران ببینید.

بنه یا پسته کوهی یک گیاه دارویی و بسیار خوشمزه می باشد نوع خام بنه ترش است و نیازی به شکستن آن … کودک داری · ورزش · بیوگرافی · عکس · اطلاعات عمومی · ایرانگردی · جهانگردی · تعبیر خواب · بازی; فرهنگ ….. مشاهده می شود. … به گویش محلی درمنطقه نی ریز نیز به بنه شک خوانده می شود میوه درخت بنـِه ریز و مُدَوَر «گِرد» و کروی مانند و …

تعبیر خواب میوه از نظر معبران مختلف,تعبیر خواب میوه فروش از نظر امام صادق (ع),تعبیر خواب خوردن میوه و چیدن میوه,تعبیر خواب میوه ترش.

: بنه ‎| ‎بنه

تعبیر خواب دیدن ظرف پر از پوست پسته شکست خوردن در کار است … تعبیر خواب پیرمردی که ببیند در خانه اش درخت پسته روییده و پسته تازه دارد این است که …

حضرت دانیال نبی (ع) در تعبیر خواب فردی که در خواب درخت دیده است، می فرمایند: دیدن هر درختی در خواب که نزد مردمان عزیز است، دلیل بر مردی شریف و …

متولد مهر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه میوه ای بود باید اون تعبیر کنی

بنه ولی من ازش نخوردم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بیا عزیزم پسته کوهی همون بنه هست

این ها رو خوندم من دیدم درختی کوچیک و تازه که برگه های کوچیک داره میوه کرد اصلا ازش نخوردم 

این ها رو خوندم من دیدم درختی کوچیک و تازه که برگه های کوچیک داره میوه کرد اصلا ازش نخوردم 

اهان عزیزم من تعبیر خواب بلد نیستم متاسفم💙💙💙

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
اگر کسي بيند از درخت ميوه دار ميوه خورد دليل که به قدر آن منفعت مالي از کسي بيابد. بعضي معبران گفته ...

این ها رو خوندم ولی متوجه نشدم من دیدم یه دختر نوچه یا همون نهال برگ هاش تازه هستن و میوه داده ولی من نچیدم و نخوردم

بنه ولی من ازش نخوردم

وقتی خواب میوه رو ببینی که به درخت تعبیر همون درخت میشه حالا اگه بخورید میشه تعبیر اصل که اگه میوه تعبیرش خوب باشه دقیق همون اتفاق می افته و بالعکس ولی وقتی نخورید تعبیرش میشه به حال شما منظورم اینه که از لحاظ روحی میشه که حالتون خوب بشه یا بد 

وقتی خواب میوه رو ببینی که به درخت تعبیر همون درخت میشه حالا اگه بخورید میشه تعبیر اصل که اگه میوه ت ...

مرسی انشالله خوب باشه

من شیراز زندگی میکنم ....برا اینکه شناسایی نشم هربار یه شهر میگم 

حوب این خوب نیست که همه فکر میکنن دروغ میگید بجایی اینکه هر سری اسم یه جایی رو ببری بگو همون شیرازم ولی نمیخواد از کل زندگیت کامل بگی

حوب این خوب نیست که همه فکر میکنن دروغ میگید بجایی اینکه هر سری اسم یه جایی رو ببری بگو همون شیرازم ...

همیشه تا الان راستشو میگفتم ولی چندماهیی هست دختر عمم تو نی نی سایت هست وخیلیم فعال وتیز هست 

تا الان دوبار بخاطر اون لغو کاربری کردم 

الانم مجبورم لغو کاربری کنم امروز 

به هر حال منی که مشکل نازایی دارم قطعا نصف تاپیکم از نازایی هست