2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه تو از چشمم افتادی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 41 پست
چرا همه میگن شوخی کرده  من خیلی ناراحت میشم اگه اینو بشنوم بعدش گریه کردی چیکار کرد؟

چون خودم متاهلم،دیگ بلاخره میدونم چطوریه،خودمم چن بار جلو شوهرم شوخی کردم،اونم جدی نمیگیره،

خواسته بامزها بازی در بیاره نمک بریزه. مثلا اگه از چشش افتاده باشی رفتارش تابلو میشه به حرف نیست که& ...

دقیقا،نمیگه از چشمم افتادی،سرد برخورد میکنه باهات انقدم بانمک بازی از خودش درنمیاره،کلا خنثی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه میگن شوخی کرده  من خیلی ناراحت میشم اگه اینو بشنوم بعدش گریه کردی چیکار کرد؟

هیچی بغل کرد گفت شوخی بود یچی از دهنم در رفت 

اما من اون لحظه انگار یکی قلبمو فشار میداد دلم داشت میترکید 

هیچی بغل کرد گفت شوخی بود یچی از دهنم در رفت  اما من اون لحظه انگار یکی قلبمو فشار میداد دلم د ...

ولش کن به دل نگیر

هر چند حرف جالبی نزده

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩
هیچی بغل کرد گفت شوخی بود یچی از دهنم در رفت  اما من اون لحظه انگار یکی قلبمو فشار میداد دلم د ...

بلین،خب دوست داره ک به ناراحتیت عکس العمل نشون میده دیگ،خودتو ناراحت نکن عزیزم

خدا کنه همینی باشه که تو میگی اما اون لحظه انگار داشتم میمردم از این حرف 

عزیزم،حساس شدی،اصلا نگران نشو این شوخیا بعضی وقتا بنظرشون باحال میاد،نمیدونسته ناراحتت میکنه