2777
2789
اخه کلا شوهرم اروم نیست تو رابطه

ببرش دکتر بهش توضیح بده من ۲ روز پیش سکته کردم تا وقتی سونو دادم دستام میلرزید که خدایا فقط قلبش بزنه

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا هفته ۸ لکه بینی نداشتم الان ۲ روزه ترشح قهوه ای دارم نسبت به لکه بینی بیشتره رفتم سونو دادم و ...

خب شرایط هر کس فرق داره.در حالت عادیش،میگن اشکال نداره ولی دکتر به خیلیا هم میگه نکنید

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
اخه کلا شوهرم اروم نیست تو رابطه

الان فقط خدا خدا میکنم این شیاف ها تاثیرشو بزاره و لکه بینیم بند بیاد، چون خطرناکه و تهدید به سقطه، خیلی مواظب باش

الان تا دوسه هفته دیگه مراقب باش، نزدیکی داشته باش ولی آروم،

بعدش دیگه میتونی راحت باشی، آخرای بارداریت هم اگه احتمال زایمان زودرس نداشته باشی رابطه جنسی هیچ منعی نداره مطمئن باش،

انقد بیخودی شوهراتو اذیت نکنید بعدم بگید شوهرم خیانت کرد

خب شرایط هر کس فرق داره.در حالت عادیش،میگن اشکال نداره ولی دکتر به خیلیا هم میگه نکنید

منم اینجا پرسیدم همه گفتن اشکال نداره انجام بدین، بدن همه مثل هم نیستش، به هر حال احتیاط شرط عقله، دکترم گفت ۳ ماه اول خیلی باید مواظب باشی فقط استراحت زیاد

جدی شوهرت چطور تحمل کرده بدخلق نشده

۷ سال بچه گیرمون نیومد حالا که اومده هر دوتامون خیلی مواظب هستیم

یعنی انقد برا مردا این مسئله مهمه؟

پس چقد شوهرم صبوره فداش بشم🌹🌹🌹

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
به اروم و محکم نیس که.میگن خانوم احساساتی بشه.ببخشید ارضا بشه.رحم انقباض میکنه اون بده.و اینکه دهانه ...

کاملآ اشتباهه اصلا علمی نیست، ارگاسم هیچ تآثیر بدی روی رحم نداره

۷ سال بچه گیرمون نیومد حالا که اومده هر دوتامون خیلی مواظب هستیم یعنی انقد برا مردا این مسئله مهمه؟ ...

واقعا صبوره من که سر هفت روز تغییر رفتارشو حس میکنم چیزی نمیگه ولی میدونم واسه چیه

مگه میشه همچین چیزی ؟ چطور ممکنه؟؟ اصلا امکان نداره . چرا؟  دلیلش چی بود؟چرا اینکارو نکردید؟

آره ...بخدا اصلا نزدیکی نداشتیم...چون بعد از ۷ سال باردار شدم و خیلی میترسیم که خدایی نکرده طوریش بشه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
مادر شوهرم دکترمه😂که از خداشه به نیاز پسرش برسم

نگران نباش فقط کسایی که خونریزی میکنن و تهدید به سقط هستن براشون ممنوع میشه مثه 

من    

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه
واقعا صبوره من که سر هفت روز تغییر رفتارشو حس میکنم چیزی نمیگه ولی میدونم واسه چیه

خودش میگه از اینکه یه موجود این وسطه و نزدیکی بخواییم بکنیم واقعا بدم میاد و اصلا حال نمیکنم