الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب شرایط هر کس فرق داره.در حالت عادیش،میگن اشکال نداره ولی دکتر به خیلیا هم میگه نکنید
منم اینجا پرسیدم همه گفتن اشکال نداره انجام بدین، بدن همه مثل هم نیستش، به هر حال احتیاط شرط عقله، دکترم گفت ۳ ماه اول خیلی باید مواظب باشی فقط استراحت زیاد
گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
۷ سال بچه گیرمون نیومد حالا که اومده هر دوتامون خیلی مواظب هستیم
یعنی انقد برا مردا این مسئله مهمه؟
پس چقد شوهرم صبوره فداش بشم🌹🌹🌹
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
آره ...بخدا اصلا نزدیکی نداشتیم...چون بعد از ۷ سال باردار شدم و خیلی میترسیم که خدایی نکرده طوریش بشه
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
واقعا صبوره من که سر هفت روز تغییر رفتارشو حس میکنم چیزی نمیگه ولی میدونم واسه چیه
خودش میگه از اینکه یه موجود این وسطه و نزدیکی بخواییم بکنیم واقعا بدم میاد و اصلا حال نمیکنم