2777
2789
عنوان

خاستگار..م ش .ر و .ب

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 74 پست

اره ممکنه 

من خودمم قلیون میکشم و برام مهم نیس اما تو ک برات مهمه حق داری ولی بنظرم ۹۸ درصد پسرا حداقل ی بار مشروب خوردن قلیون ک صددرصدشون 😂پس سخت نگیر

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه مثل هم نیستن... شاید بره... شایدم نره

من کسی رو میشناسم که مجردیاش مشروب میخورد. در واقع تو رو دروایسی دوستاش گیر میکرد و مسخره‌ش میکردن
بعد از اینکه ازدواج کرد اصلا لب نزد به مشروب و واقعا متنفر بود

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بابا مشروب که الان خیلی عادی شده حتی بین زنها و دخترا

البته خودم نمیخورما

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد
اره ممکنه  من خودمم قلیون میکشم و برام مهم نیس اما تو ک برات مهمه حق داری ولی بنظرم ۹۸ درصد پس ...

ن کی گفته؟؟؟

چطورباقطعیت نظرمیدین ؟

ما دورو برمون و خانواده هامون اصلا ازین چیزا نداریم خداروشکر

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

[QUOTE=148523502]بابا مشروب که الان خیلی عادی شده حتی بین زنها و دخترا البته خودم نمیخورما[/QUOTE🤢🤢🤢🤣🤣

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸