2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره امروز برام سبزی خورد کرد ظرفای ناهارم شست .. البته فقط جمعه ها کمکم ممیکنه بقیه روزا سرکاره.. البته من بهش نگفتم خودش کمکم کرد

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

من مبتلا شدم به کرونا

امروز که تعطیل بود؛ ظرف ها رو بعدِ چهار ماه شست!

پایِ سینک ایقَد غر زد...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

آره اونم با زور  میریم جلوش وایمیستم میگم تروخدا جون من پاشو کمک کن  اول میگه عمرا  بعد که میبینه ول کن نیستم بلند میشه  هین انجام دادنش هم زیر لبی حرف میزنه که این دست بردار نیس هی وظیفه خودشو سر من میندازه

اره خیلی کمکم میکنه،همه کارم میکنه،آشپزی،شسشتو شو،جارو کشی،دوخت و دوز،بچه داری،سفره اوردن و جمع کردن،چایی گذاشتن،ماست درست کردن،هویج خورد کردن،سبزی پاک کردن و خرد کدن،همه چی،هرچی بگی.خدا حفظش کنه برام❤

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

والا بعضی کار کردناش از نکردنش بهتره.مثلا ظرف میشوره ولی اخرسر اسکاج رو نمیشوره ظرفشویی کثیفه.یا لباسپهن میکنه اصلا صاف پهن نمیکنه

ولی بعضی وقتا حیاط تمیز جارو میزنه.کلا کار نکردنش بهتره

گاهی میزغذا رو حمع میکنه میزاره سینک همین...اهاااا یادم رفت من از پاک کردن گاز واقعاااا متتفرم خودمم شاغلم ولی همیشه به گفته همه خونم برق میزنه ی دختر ۷ ساله هم دارم ولی همسرم این مسیولیت رو همیشه به عهده میگیره و برق میندازه بقیش با خودمه کارا چون به دلم نمیشینه کسی کارامو بکنه

دعا کنین ی دونه ازشوهرام بزودی نصیب من بشهههه

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا