2777
2789
عنوان

خانمهای قمی

89 بازدید | 11 پست

پوشک دائمی میخوام بخرم برادخترم میدونید کدوم فروشگاهها داره ؟ بعدم دخترم ۳ سالشه اگر کسی تهیه کرده برای بچش درمورد سایزش راهنماییم کنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
پوشک داعمی خوبه یان

تو نطرات فروش اینترنتی خوندم اکثرا راضی بودن بعدم نمیدونم شب ادراری دخترم تاکی ادامه داره نمیتونم پوشک بگیرم براش 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

💗سلام💗

استارجان و همه قمی های عزیز خیلی خیلی التماس دعا 😔 سلام من رو هم به 💚خانم حضرت معصومه(س)💚 برسونید اجرتون با 💗💗💗💗💗پروردگار💗💗💗💗💗

@jamaliii  

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
موشک دایمی بهداشتی نیست مراقب باش عفونت نگیره یوقت بعدسه سالشه چراترکش ندادی پوشکوببریش دست شویی

روزا خوبه به موقع میره دسشویی اصلا خونه رونجس نمیکنه ولی شبا تا صبح دوسه بار خیس میکنه اونو چکارکنم

💗سلام💗 استارجان و همه قمی های عزیز خیلی خیلی التماس دعا 😔 سلام من رو هم به 💚خانم حضرت معصومه(س) ...

سلام عزیرم 

قربونت ان شالله برم حرم ازطرفت زیارتنامه میخونم 

سلام عزیرم  قربونت ان شالله برم حرم ازطرفت زیارتنامه میخونم

جدی میگی؟😢 💗💗💗💗💗خدایا💗💗💗💗💗 شکرت 

یادت نره😭

یک دنیا ممنون🌷🌷🌷

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
جدی میگی؟😢 💗💗💗💗💗خدایا💗💗💗💗💗 شکرت  یادت نره😭 یک دنیا ممنون🌷🌷🌷

نه عزیزم حتما انجام میدم

همیشه بگو 💗💗💗💗💗ان‌شاءالله💗💗💗💗💗 

انشالله😄

💗سلام💗 استارجان و همه قمی های عزیز خیلی خیلی التماس دعا 😔 سلام من رو هم به 💚خانم حضرت معصومه(س) ...

عزیزم من قمی نیستم شیرازیم

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)