2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تو هر ماه احتمال اینکه بارداری اتفاق بیفته بخصوص با این تاخیر ۲ ساله شما ۲۵ درصد هست که اگر تعداد دفعات اقدامی شما در ماه زیاد باشه احتمالش بالاتر میره ...

ولی شما فک کنم اگه بعد ۶ ماه اقدام باردار نشدین حتما به دکتر زنان برین بهتره تا انشاله مشکلی نداشته باشین...

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
تا یکسال بکشه طبیعیه

خوب بهتر نیس دکتر برین تا مطمئن بشین عزیزم...

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
26سالمه

تو سن شما تا یکسال اگر باردار نشی بعد تازه باید بری دکتر...پس نگران‌نباش..خودتو دست دکترها نده...چند‌ماه بی خیال اقدام کن..حتما باردار میشی...اما اگر دوست داشتی بعد ۶ ماه شوهرت ی آزمایش بده...

خودتم اگر سر وقت پریود میشی فعلا مشکلی در ظاهر نیست

پاپ اسمیر و ازمایشام مشکل نداشتن از 2ماه قبلم فولیک اسید خوردم 

همسرتون هم آزمایش دادن؟؟؟

اره همیشه سر وقت خودم پریود شدم عفونت و کیستم ندارم 

ببین عزیزم ..ی تحربه بهت میگم ...تجربه منم تنها نیست ...

هر چقدر پیگیرش باشی ازت فرار می کنه ..هر چقدر به علایم بیشتر توجه کنی دیرتر باردار میشی...فقط بیخیابش باش و با عشق س ک س کن..هفته ای دو تا سه بار عالیه ...خیلی زود باردار میشی