من بعد زایمان خیلی لاغر شدم گفتم بچمو ک از شیر گرفتم چاق میشم اما نشدم آزمایش دادم معلوم شد تیروئید دارم تو این اوضاع کرونایی میترسم برم دکتر. بچه ها قرص ک میخورین شکم و پهلو در میارین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
چند کیلو در ماه اضافه وزن میده؟؟ و اینکه چربی توی شکم و پهلوت ذخیره شد یا یک دست شد؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
پودر عصاره مالت جو بخور سریع چاق میشی ضرری هم نداره برای بدن خوبه
شما تجربه دارین؟
چند کیلو در ماه اضافه وزن میده؟؟ و اینکه چربی توی شکم و پهلوت ذخیره شد یا یک دست شد؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
شما تجربه دارین؟ چند کیلو در ماه اضافه وزن میده؟؟ و اینکه چربی توی شکم و پهلوت ذخیره شد یا یک دست ش ...
بله خوردم
تو یه ماه حدود ۷ تا ۸ کیلو اضافه میشه
یک دست بود همه جای بدن چاق میشه
البته اگه کلا کم اشتها باشین برمیگرده😕
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
از جای خاصی گرفتین؟؟ ن کم اشتها نیست اصلا. فقط وزن نمیگیره
عطاریا دارن