2777
2789

زندگی های عجیب و غریب و اتقات عجیب تا حالا دیدین مثلا زن یا شوهر یا هر دو کارای عجیب بکنن تصمیمات عجیب و غیر عادی بگیرن؟ زندگیشون نرمال نباشه عادتهای باورنکردنی داشته باشن یا سرنوشت متفاوت داشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی فامیل خیلی دور. اقاهه خیانت میکنه تو دادگاه هم میگه پشیمون نیستم وطلاق میگیرن و بعدبا اولی به دومی خیانت کرد و دومی رو طلاق داد و گفت بخاطر دخترم که موندبود اواره خونه این و اون 

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا

آره زندگیه داغونِ خودم 

که 22 ساله ازدواج کردم شوهرِ بیشعورم 100 بار خیانت کرده 

گوشی مخفی داره 

1000 بار به طرز وحشتناکی کتکم زده و ناقصم کرده. 

هر روز کلی توهین میکنه به خودم به خانوادم به امواتم که حتی ندیدشون و همه جوره تحقیرم میکنه و اعتماد به نفسمو ازم گرفته 

ولی با این حال نمیتونم جدا بشم 

چون اِنقدر نابودم کرده که توانِ کار کردن ندارم 

پولم ندارم که خونه اجاره کنم 

موندم چیکار کنم با این حرومزاده ی هرزه ی وحشی 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

خانواده من بابام یه خونه رهن کرده مامانم تو به خونه دیگ زندگی می‌کنه چون اعصاب همو ندارن همیشه دعوا ...

چه فکر خوبی کردن پدر مادر من که پیر شدن تو یک خونه هنوزم دعوا وفحش کاری وکتک کاری دارن بچگیمونو خراب کردن الان هم همش مامانم زنگ میزنم اه وناله و نفرین می‌کنه پدرمو

خانواده من بابام یه خونه رهن کرده مامانم تو به خونه دیگ زندگی می‌کنه چون اعصاب همو ندارن همیشه دعوا ...

اِیکاش منم پول داشتم همین کارو میکردم 😔

عزیزم شما و خواهر برادرات مجردین؟ با کدومشون زندگی می کنید؟ 

اذیت نمیشین که جدا زندگی میکنن یا اینطوری راضی ترین؟ 

ببخشید عزیزم به خاطر بچه های خودم سوال میکنم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

آره زندگیه داغونِ خودم که 22 ساله ازدواج کردم شوهرِ بیشعورم 100 بار خیانت کرده گوشی مخفی داره 1000 ب ...

هیییی همه یه جوریم منم جدا شدم راحت شدم اطرافیان اذیت میکنن یه دوست صمیمی داشتم قهر کرده تمام پیام هامو که خصوصی بودباهاش دردل کرده بودم  به دوس دختر پسرم فرستاده بس که ذاتش کثیفه