2777
2789
عنوان

💖نامه به خداوند💖

332 بازدید | 30 پست

سلام دوستان مهربونم🌸

بیایین تو این روزا بیشتر به یاد خدا باشیم مخصوصا تو این روز عزیز💗

این تاپیک نامه به خداوند هست حاجتت هاتونو بنویسین برای هم دیگه دعا کنیم مطمعنم خدا هواسش هست💗

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

چشم😍😍

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعام کن دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞تو این روز عزیز دعام کن معجزه میخوام

خدایاااااااا نجاتم بده دسمو بگیر پناهم بده🤲🤲🤲

عاقبت بخیر بشم🤲🤲🤲

الهی آمین رب العالمین🤲🤲🤲

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

خدای خوبم،خودت هوای بچه های مریض رو داشته باش

خدایا دخترک 3ساله منم شفا بده

واسه شفای دختر 3سالم دعا کنید 🤲 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

خداي من اول شكر به خاطر هممممه چي

دكترا بورس بگيرم

مهاجرت كنم❤️

آمين به دعاي همه.....!

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

سلام‌خداجون 

شفای مسعودو میخوام 

عاقبت بخیری همه رو 

شر این‌ویروسو ازسرما بکن  

خدایا همه مارو بی نیاز از بنده هات کن 

خدایا بازم شفای مسعودو میخوام 😢😢😔😔😭😭

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

خوایا خواسته هامو ختم به خیر کن کرونا زودتر از کل دنیا بره

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊

خدای مهربونم سلام.

بابت همه نعمتایی که دادی وهواموداشتی شکر.اول ازهمه چی سلامتی وعاقبت بخیری وخوشبختی نصیبمون کن.خدایا سلامتی بده به همه..مخصوصا هم وطنای درگیرکرونایی😔..خدایا هوامونوداشته باش تنهامون نزار..به منم یه پول خیلی قلمبه بده که به سلامتی خرجش کنم 😁❤❤ خدایا ماشینموفروختم خیلی پشیمونم دیگه نمیتونم بخرم خودت یه ماشینم واسم جورکن قوربونت..مرسی که هستی❤❤❤

خدایاشکرت

سلام خدای مهربونم 

خداجون من حقیرم تو بزرگ ....من ناتوانم تو قادر....من نامهربانم تو مهربان 

خدایا خودت گفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را

خداجون خودت طبق آیه۸۲یس گفتی اگر خدا به وجود امدن چیزی را اراده کند بی درنگ موجود میشود

خدایا فقطططط تو اراده کن که من نی نی دار بشم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

اول مشکل خونوادگیم ب خوشی حل بشه .. و تن خونوادم همیشه سالم باشه و دلشون شاد .و روح مادرم شاد باشه ..و سومین ای یو ایم مثبت بشه و صاحب بچهای سالم و صالح بشم 🤰🤰🤰🤲🤲🤲

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲

مرسی استارتر

سلام بر راهنمای مهربانم

حالت خوبه

راهنما جان من درگیر مشکلاتی هستم که میدونی

ممنون که وقتی صدات کردم کمکم کردی

خواهشا این یذره علایمم از بین ببر

من خیلی چیزا دارم که بخاطرشون بخوام زنده بمونم و زندگی کنم..

ممنون عشقم

خداجونم ازت میخوام آقا امام زمان زودتر ظهور کنن🌸

ازت میخوام تو زندگیه همه بنده هات آرامش باشه 🌸

ازت میخوام هیچوقت هیچ زن و شوهری بهم خیانت نکنن 🌸خدایا شوهرم هیچوقت بهم خیانت نکنه همیشه با عشق زندگی کنیم 🌸

ازت میخوام ب هرکی فرزند نداره یه نی نی سالم و ناز بهش بدی ب منم بدی 🌸

ممنون خداجونم 😘🙏❤

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️