2777
2789
عنوان

شیرخشک با آب جوشیده یا سرد شده؟؟

1725 بازدید | 25 پست

برای چاقی صورتمون؛ شیرخشک رو باید تو آب جوشیده ی داغ بریزیم؟؟ یا تو آب جوشیده ی سرد؟؟

بعد بذاریم سرد بشه بخوره یا ولرم باشه؟؟

دلیلشم بگید که چرا😅🙈

من دفعه اولمه شیر خشک تو عمرم میبینم. نمیدونم طرز برخورد باهاش چجوریه😄

فقط خالی با قاشق 🤤🤤

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خالی؟؟

خوش مزه تره.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
شیر خشک بهتره مصرف نکنید کبد از بین میبره به مرور زمان وخیلی ضرر داره

جدی؟؟😭😭

من هر چی خواستم بخورم میگن واسه کبد ضرر داره و از بین میره😭

جوانه گندم هم میخوام بخورم اینو میگن.

مثلا خیر سرم خواستم برای چاقی صورتم سمت چیزای شیمیایی و قرص و مکمل ها نرم و با چیزایی طبیعی مثل شیرخشک و اینا درستش کنم که اینو هم میگید کبد رو از بین میبره.

پس من دقیقا باید چه غلطی بکنم. 😑😑😑

پس چرا بچه ها چیزیشون نمیشه 

خب واسه بچه هم مضر هستش حتی اگه شنیده باشی همه میگن شیر مادر بهتر از شیر خشک 

این مضر بودنشو یه دکتر بهم گفته که فوقالعاده واسه کبد مضر هستش منم الان فقط،نظرمو گفتم

نمیدونید تاثیر کدومش برای چاقی بیشتره؟؟ خالی یا حل شده توی آب؟؟

من مربی شنا و بدنسازی ام.

چاقی رو فقط با تغذیه و ورزش توصیه میکنم.

نه چیز دیگه.

اما در هر صورت جذب بدن میشه زیاد فرقی نداره.

اما از اونجا که هر چیزی برای گوارش داخل معده اول گرم میشه.

شیر گرم شده گوارش و جذبش راحت تر هست.

خب واسه بچه هم مضر هستش حتی اگه شنیده باشی همه میگن شیر مادر بهتر از شیر خشک  این مضر بودنشو ی ...

اره منم میدونم شیر مادر بهتر از شیر خشکه ولی نمیدونستم ضررداره 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....