2777
2789

14صلوات به نیت سلامتیش

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذکر (یا من اسمه دوا و ذکره شفا) رو براش نیت کنید زیاد بگید ان شاءالله شفا میگیرن. من معجزه از این ذکر دیدم 

۲۰ بار همین ذکرو من براش میگم. خدا شفای عاجل بده.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
ذکر (یا من اسمه دوا و ذکره شفا) رو براش نیت کنید زیاد بگید ان شاءالله شفا میگیرن. من معجزه از این ذک ...

علامت نداره عزيزم 

فيلنگليش بنويسي متوحه علامتاش بشم ميخوام درست بخونم مرسي

انشالله صاحب همین روز هرچه زودتربیمارشماوهمه بیماراروشفابده الهی آمیییینننن

انشاللله خدا از دهنتون بشنوه

تروخدا التماستون ميكنم دعا كنين

سي پي ار كردن خالشون خوب نيست

دعا كنين 

خواهش ميكنم از همتون

انشاللله خدا از دهنتون بشنوه تروخدا التماستون ميكنم دعا كنين سي پي ار كردن خالشون خوب نيست دعا كن ...

براشون صلوات میفرسم من خودمم مریضم منم دعاکنیدانشالله هرچه زودترخبرخوشی بشنویدخدابزرگه عزیزم

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

سلام

شفای عاجل ان شاءالله

بیمارتون بهتر شده به لطف خدا؟

ما هم بیمارمون رو این هفته وصل کردن، بیچاره هنوز مشکل داره، التماس دعا

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊