2777
2789
عنوان

میتونه درد زایمان باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 37 پست
امروز وارد چهل هفته شدم یعنی 39هفته و یه روزمه

آره احتمالش هست، پسر منم سی و نه هفته و سه روز بود به دنیا اومد

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن منم دردم بگیره ۴۸ هفته و ۴ روزمه

48 یا 38 عزیزم?

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

میشه بگی مادرت دقیقا جطور بود اخه ترشح و اینا ندارم اصلا فقط هر یه ربع درد قابل تحمل

من فقط در همین حد میدونم که همینجوری بود بعد دیگه به مرور شدید شد رفتن بیمارستان چون طبعی بود اشتباه نکنم چند ساعت بعد دنیا اومد 

درد زایمانو اصلا با دردای کاذب قبلش اشتباه نمیکنی. اینی که میگی منظمه احتمال داره درد زایمان باشه. پ ...

اپیدورال برای چیه؟ سر دختر اولم یهو کیسه ابم پاره شد و خونریزی درد شدید چرا اینقدر فرق میکنه پس

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم
اخی چرا زایمان نکردی هنوز گوشت شتر نخوردی زمان بارداریت

عزیزم اشتباه تایپ کرده

اخه ۴۸ هفته بچه چروک میشه تو شکم ک

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
مرسی گلم

عزیزم انشاالله به سلامتی فارغ شی.

😙😙😍😍🌹🌹🌷🌷🌺🌺🌺🌺🌺💜💜💜💜

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

دعا کن منم دردم بگیره ۴۸ هفته و ۴ روزمه

چطور ممکنه توی42 هفتگی که سزارین میکنن، خیلبم طول بکشه باید 42 هفته باشه

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

اپیدورال برای چیه؟ سر دختر اولم یهو کیسه ابم پاره شد و خونریزی درد شدید چرا اینقدر فرق میکنه پس

اپیدورال برای درده.  

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
دردم قابل تحمل مثل درد پری

عزیزم شرمنده تم من اشتباه کردم فکر کردم میخوای زایمان بدون درد انجام بدی گفتم زودتر برو که قبل از اینکه دردای زیادت شروع بشه برسی بیمارستان و داروتو بگیری که الکی درد نکشی. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

منم توی 37هفته همینجوری انقباض داشت شکمم سفت میشد .نمیدونستم درد زایمانه😐چندروز همینجوری بودم.رفتم زودتر تو بیمارستان پرونده ببندم.معاینه کردن گفتن دوسانت بازی برو بستری شو .بدون هیچ دردی رفتم زایشگا😐😐مگف معلوم نیس از کی بازه

شاید توهم دهانه رحمت باز شده وقت زایمانته