2777
2789
عنوان

تعبیرخوابهایم

40 بازدید | 6 پست

من هراتفاقی که قراره بیفته توخواب میبینم خیلی واضح به نظرتون چرا اینجوریم

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
خوشبحالت

نه اصلا خوب نیست همش استرس دارم از نوجونی ام اولین بار خواب دیدم پیرزن همسایه سرنماز صبح وقتی رفت سجده دیگه بلند نشد وفوت کرد همون موقع باصدای شیون ازخاب پریدم صدای جیغ دختر پیرزن بود بچه ها دقیقا نماز صبح وتوهمون حالت که دیدم ازدنیا رفته بود

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یکی از چاکرایی بدنت بازه، از اینده دورم خواب دیدی تا حالا مثل 5 یا 8 سال بعد

نه فقط نزدیک ومیبینم خیلی زیاد تاجایی که جدیدا امشب خواب میبینم فرداش تعبیرمیشه

شبا که داری می خوابی صوت بقرا بزار پخش شه بعد بخواب

فقط خواب نیستا به یه چیزی فکرکنمم اتفاق میفته شما میدونی باید چیکار کنم اینجوری نشه