2777
2789
بلد نیستیم هر کاریم میکنیم نمیشن

خودتو دوست داشته باش به خودت توجه کن واس خودت ارزش قایل باش با اونم مهربون باش اویزونش نباش نگو اینجوریه اونجوریع تغییر نمیکنه تو خودتو رو‌ملاک‌قرار بده فک کن تو این دنیا فقط تو هستی و خدا و‌تو جواب ارتعاشاتتو‌از خدا میگیری تو ارتعاش مثبت بده حستو خوب کن و جوابشو بگیر تو این دنیا با گریه زاری چیزی بدس نمیاد همیچی طبق قانونه

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=148431284]باشه گلم منم خوب نیستم . فقط خداازاوضاع بنده هاش باخبره. چشم دعا میکنم اگه لایق باش ...

سلام عزیزم در روز تا میتونی ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه هر چن تا میتوتی معجزه میکنه

عزیزم میشه از تجربه هات بیشتر بگی

من خیلی وابسته بودم قبلا و شوهرم ازم دور میشد اما الان دیکه خودمو دوس دارم بدون اونم خوشم با اونم مهربونم عاشقشم اما نمیچسبم بهش بیشتر اون میاد سمتم من هرروز ب نکات مثبتش فکر میکنم و راجبش مینویسم شکرگزاری میکنم تو دفترم مینویسم دوس دارم شوهرم چجوری شه و ب اونا فکر میکنم گریه زاری راه نمیندازم از خودگذشتگی بیجا نمیکنم بد خانوادشو ب هیچ وجه نمیگم همیشه مهربونم هیچوقت بی احترامی نمیکنم بهش ابراز احساسات میکنم پیش خودم میگم من هرچی از خدا بخوام بهم میده و منم چیزای خوب میخوام‌ازش عشق احترام محبت...و‌وقتی اونارو از شوهرم دریافت میگنم ازخدا تشکر میکنم که اینارو از طریق شوهرم بهم میده اگه شوهرت بتونه خواسته هاتو‌برسونه بهت که عوض میشه اگه نتونه از زندگیت میره بیرون اون اصلا مهم نیست مهم خودتی تو باید بپذیری هرچی تو زندگیت پیش میاد خودت مسئولشی خودت جذبش کردی

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌