2821
2789

سلام دوستای گلم

میخوام بهتون عیدی بدم، از قدیم رسمه عید غدیر مردم عام از سادات طلب عیدی میکردن💚💚 مخصوصا از سادات طباطبایی (یعنی هم پدر سیده و هم مادر مثل من😎) و سادات هم برای تبرک یه چیزی رو به عنوان عیدی میدادن حالا میتونست پول باشه، کتاب با‌شه و......

هر سال این موقع ما هم در تب و تاب آماده سازی مراسم عید غدیر بودیم از شیرینی پختن سفارش خوراکی و خرید میوه و خرید لباس سبز گرفته تا درست کردن گیف های سبز برای پول ها 😍💰 و هماهنگی مراسم مسجدمون و رفتن به حرم حضرت معصومه 😔😔😔😥😭😭

اما امسال.... 😭😭😭😭

با این کرونا..... 😤

هی بگذریم😔😔😔

اما به فکرم رسید امسال یه جور دیگه عیدی بدم، هم شما و هم من یه ثوابی ببریم. عیدی نقدی نمیشه داد😉🙃 معنوی که میشه داد🙂 شاید سوال شه چرا انقدر زود، چون این دهه(از عید قربان تا غدیر رو میخوام عیدی بدم😅) 

عزیزای دل به هر تعداد که دوست دارید بگید تا من براتون ذکر پر فضیلت و معجزه گر (یا علی) بگم به نیت حاجت روایی و مشکلاتتون‌‌

انشالله که همه به حق امام علی و جدم امام موسی کاظم حاجت روا بشن🤲🏻؛ از الان شروع میکنم تا شب عید غدیر تموم شن ، البته تعداد در حد توانم باشه دیگه 😅 مثلا اگه هر کس چهارده هزار تا یا علی بخواد تا سال دیگه هم تموم نمیشه😂

شوخی کردم وظیفمه عیدی بدم شما جون بخواه، خونه بخواه، ماشین بخواه. اما من ندارم که بدم🤣😜😂

اگر کسی هم واقعا خیلی گرفتاره و به بن‌بست رسیده بگه دعا توسل بخونم براش😔😩 یا هر چیزی که دلش راضیه

(مثل زیارت نامه حضرت معصومه، حرم نمیتونم برم تو این اوضاع😟 اما به جاتون سلام که میتونم بدم😔)

برا هر کی رو هم گفتم لایک میکنم که خیالش راحت بشه✅

شما هم لطف کنید برا حاجت روایی من دعا کنید

❤️راستی اگه دوست داشتید رفقا رو هم تگ کنید اونا هم استفاده کنن😍

کوچیک همگی سادات خانوم 🧕🏻❤️

تو نیت هاتونم اول ظهور آقای غریب رو بخواید😞

اگه پیشنهادی جدید مبنا بر روش های دیگر عیدی دادن دارید بنده پذیرا هستم😁😎😎

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

منم طباطباییم حتی مامان بابام طباطبایین😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه برکت روزیمون وتموم شدن روزایه بدمون خودت یه چیز بخون مثلا یه دونه صلوات خیلی خوبه فقط از ته دل

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز