2777
2789
عنوان

عصبانیم😠😠

149 بازدید | 11 پست

امشب با شوهرم سر یه موضوعی بحثم شد دعوا کردیم من مقصر بودم تا حدودی ازش عذر خواهی کردم اشتی کردیم  و شام خوردیم رفتیم بخوابیم رفتم بوسش کنم الکی گفت ای ای دستم خواب رفته برو اونور من و پس زد اعصابم و خورد کرد دلم میخواد بزنمش به شدت😏بیشتر از دست خودم عصبانیم که نمیتونم باهاش قهر بمونم زود اشتی میکنم باهاش مثلا همش میگم دیگه محلش نمیزارم ولی تا دو دیقه میگذره دلم میخواد برم باهاش اشتی کنم الانم من و پس زد رفت رو مخم چیکارش کنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تو دعوا زدمش ولی دلم میخواد الان بیشتر بزنمش😥

دقیقا الان وقتشه ک بزنیش

برو خودتو روش بنداز 

بعد موهاش بکش 😋بعد هی بزن تو شکمش پایین تر نریا

راهکار خودمه فدای شوهرم بشم 13 روز ندیدمش 

دقیقا الان وقتشه ک بزنیش برو خودتو روش بنداز  بعد موهاش بکش 😋بعد هی بزن تو شکمش پایین تر نری ...

اصلا اخلاقش اینجوری نیست این اولین باره این کارو کرد با من همیشه چون ناز من و میکشه من ناز میکنم الان اینجوری کرد شوکه شدم و کلی عصبی راحتم گرفت خوابید الان دستورالعملتو اجرا میکنم😂😂😂عزیزم ایشالا زودتر کنار همسرت باشی😍