2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سعی کردم ارتباط این کامنت شما با موضوع تاپیک استارتر رو درک کنم نشد طرف از نداری و سختیش میگه ...

ارتباطش بالاهست

ازم پرسیدن تحصیلات درجه ۱یعنی چی من توضیح دادم 

این حرفهابرای اون خانومی بودکه فکرمیکردهرکی ازدواج میکنه فقط بایدبپزه وبچه بیاره

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
حالمو بهم زدی. کاش میگفتی یه انسان درجه 1 هستم. وقتی دهان باز میکنم حواسم به کسی که از من پایینتره ه ...

خوبی؟حالتوبهم زدم؟

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  

در ضمن بگم که من مخالف ازدواج در سن کمتر یا ادامه دادن تحصیلات و شاغل شدن بعد ازدواج نیستم

فقط میگم، سی و پنج سن پیری زن نیست و ازدواج تو این سن هم ممکنه، تو پنجاه سالگی هم ممکنه، ایرادی هم نداره

در ضمن بگم که من مخالف ازدواج در سن کمتر یا ادامه دادن تحصیلات و شاغل شدن بعد ازدواج نیستم فقط میگم ...

بی خیال ایشون ذهنشون درگیر مادیات و فخرفروشیه هست فقط ی نگاه ب بقیه تاپیک هاش بزنی دستت میاد خودت ...

جتلبیش اینجاست میچسبونن به امام زمان

یعنی اونا  واقعا خیلی بی رحم و بی‌لیاقت نسبت به امام زمانند،منظورم اوناییه که خودشون باعث این وضع شدن و میگن میخواییم زودتر امام زمان بیاد😨😨😨

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎