2777
2789
کسی که پولدار بود پولدارتر شد فقیرا فقیرتر  

اره بقران به شدددت قبول‌دارم به شدددتا

این شهرستانی که من ساکنشم اول روستابوده چندساله شده شهر ومن ازدواج ک کردم دو سه سالیه اومدم اینجا(زادگاه‌همسرمه) ـ اینقداینجاهمه وضع خوبن وچندتا خونه،زمین،مغازه،نخلستان کلی طلا

وهمه چی دارن که حدواندازه نداره بقران قسم تازه توشهرهای دیگه هم خونه دارن

بعد بعضیامیخوان فحش بدن یا یه جیزو بی‌ارزش جلوه بدن میگن دهاتی دیگه نمیدونن هرچی داراییه برای دهاتهاست واینقدپول دارن من توشهراینجورندیدم

خدایا شکرت شکرت شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاگرونی بیدادمیکنههههه ولی بازم توشهرستانهازندگی کردن آسونتره نسبت به تهران شیراز و... مایکی از ...

تهران قیمت خرید و اجاره خونه مضحک شده از ناراحتی گذشته به خنده رسیده 

نه، پولدارا هم پولدارتر نشدن. اولا خیلیا پولشون نقد بوده که هیچ شد. بعضیا تاجر و کاسب بودن که بیچاره ...

با نسبت به بقیه که هیچی ندارن بهترن و دستشون به دهنشون میرسه ما که باید هی کار کنیم بریزیمش توجیب صاحبخونه که هم خونشو داره روز به روز قیمتش بیشتر میشه برا خودش هم پول ما رو داره 

نه، پولدارا هم پولدارتر نشدن. اولا خیلیا پولشون نقد بوده که هیچ شد. بعضیا تاجر و کاسب بودن که بیچاره ...

آفرین دقیقا نمیشه ذوق کرد طلات بالا رفته یا دلار یا سود بورس زیاد شده چون هرچی اینا برن بالا از اونور بقیه چیزا وحشتناک گرونتر میشن ...ذوق نداره اصلا 

تهران قیمت خرید و اجاره خونه مضحک شده از ناراحتی گذشته به خنده رسیده 

همش باخودم میگم چجوری توتهران زندگی میکنن حالاپولدارا که هیچی ولی اونایی که معمولی یافقیرن واقعاخداوکیلی سخته من یعه دفعه برنامه دیوارم روگذاشتم روی تهران تاقیمت خونه هاروهمینجوری ببینم وای همشششش اپارتمانای ۴۵ یا ۵۰ متری بود اونم گرووووووون یعنی برگام ریخت

اینجاکه ماهستیم خونه یاحیاطی زیر ۱۰۰۰ مترندیدم بقران قسم

حیاطهاشون اندازه استادیومه

زیادم‌گرون نیست نسبت به شهرهای‌بزرگ

خدایا شکرت شکرت شکرت
اره بقران به شدددت قبول‌دارم به شدددتا این شهرستانی که من ساکنشم اول روستابوده چندساله شده شهر ومن ...

ماهم تو یه شهرستان هستیم همه وضعشوت توپ باغ دارن خونه چند تا دارن یعنی برن میوه فروشی یا هر جایی قیمت نمی‌پرسند فقط پر می‌کنند و میرن بعد من که میپرسم انگار یه جیز عجیبه براشون آخه من غریبم اینجا

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
به هر حال باز پولو طلا و غیره داشتن دیگه ما بیچاره ها چی هیچی نداشتیم الان دیگه ببین چی شدیم

اره اکثریت فنا شدن. خودمم پس اندازم بانک بود به دلایلی نمیشد تبدیلش کرد بیچاره شدم 

خیلی خیلی خیلی زوده 

بیخیال بابا 

پس ۴۵خوبه؟اینکه کسی هنوز به رشدعقلی تااون سن رسیده مشکل اززودی ودیری نیست اوت طرف کلاازمرحله پرته

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  

انشاالله خدا كمكتون كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤