2777
2789

من تقریبا سه ماهه زایمان کردم از وقتی زایمان کردم مادرم اومد اینجا با خواهش التماس که کمکم کنه ولی دعوا را انداخت بین منو خودش  و شوهرم رفت مادر شوهرم که از من متنفره بعد ۲ سال خیر سرشون اومدن بیمارستان فقط نوه شون دیدن  رفتن من موندم حال بد داغونم ۱۶ روز شوهر نگه ام داشت بعد دیگه خودم کمک کم بلند شدم از بعد ۱۶ روز که بهتر شدم شوهر باهام رفتارش عوض شد حتی سمتم نمیومد همش باهام دعوا می‌کرد حتی با اون حال خرابم کتکم زد منه ساده باهاش دردل می‌کردم تو این مدت الانم دائما حرفایی که بهش زدم میکوبه تو سرم کافی فقط بگم مادر شوهر دوستم براش این کارو کرده خوش به حالش یا بگم مامانت اینجوریه زمین و زمان جد آبادم فوش می‌دهد که از مادرش دفاع کنه هی میگه مامان من اینه مامان من اون الان یه زنگ بزن به مامانت ببین باهات چه جوری برخورد میکنه من الان زنگ بزنم به پدر و مادرم ببین برام جیکار می‌کنم بدبخت منم همیجوری گریه می‌کنم نفرینش می‌کنم خسته خسته همه بهم میگفتن بچه دار بشی همسرت باهات صمیمی میشه رابطه تون خوب میشه ولی برعکس شد الان با این شرایط کرونا تنها موندم افسرده نه مادری نه مادر شوهری شوهرم که اینجور تو فکر اینم ازش طلاق بگیرم ولی بچه بیچارم چیکار کنم اصلا نمی‌دونم خدا چرا بهم بچه داد اگه قرار بود اینجوری شه تازه خونه کار همسرم مادر و پدر من  براش درست کردن ولی وقیح بی چشم روو مادر پدرشم ولمون کردن به امان خدا یه عروسی گرفتن همین اونم هزار بار زدن تو سرش نه دوستم نه شوهرم عین یه دشمن میمونه خسته شدم ازبس خفه موندم یکی کمکم کنه خسته ام

تحت فشاره. خودتم تحت فشاری. اما سعی کن  زیاد  حرفای که باعث  دلخوری سردی میشه نزنی. بابات چی کار و مامانم چی کارکرده ول کن.    بعد زایمان اکثرا تا3، 4ماه اینجوری هست.  

کی  این نسخه رو پیچید..والا من و شوهرم تو فامییل معروف بودیم حتی یه بار دعوا نکردیم..بااومدن بچه.زندگیمون نابود شد نابود..هردوتا عصبی و پرخاشگر و کم طاقت شدیم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بیشترو همسرم کمتر با امدن بچه دوم و کوچیک بودن بچه اول خیلی عذاب کشیدیم خیلی.   اما حالا که جفتشون بزرگترشدن اوضاع بهترشده.    درضمن اصلا حرف دیگران پیشش نزن.  خوب میشه یکمی محبتت بیشت کن زبنتو نرم تر. 

عزیزم یه چیزی خودم تجربه کردم اینکه اگه زندگی تو دوست داری آرامش میخوای هیچوقت پدرمادر شوهرتو پیشش ب ...

من نمیگفتم اوایل حرف بدی ام نمیزنم ولی مادر شوهر پدرشوهرم باعث شدن یه بار زندگیمون به طلاق برسه ۵ ماه شوهرم بردن بد اون همه سختی شوهر اومد ۲ سال باهم خوب بودیم مشکلی نداشتیم تا پای اونا دوباره باز شد اومد البته راست میگی اصلا نباید اهمیت بدم بگم به همسرم ولی خیلی اذیتم کردن دست خودم نیست

حق داری گلم من از تجربه خودم برات گفتم خیلی بیشتراز این مشکلات برام درست کردن وتازمانی که بهش فکر میکردم و ناخودآگاه ازشون بدمیگفتم رنگ خوشبو ندیدم تا اینکه تصمیم گرفتم فراموش کنم تا خدا بین ماقضاوت کنه.اینجوری دیگه بحث و ناراحتی توخونم نبود الان اگه بدی کنن شوهرم خودش مقابلشون وامیسته

بله فکرکنم بیشترین دلیلش  نبودن رابطه.   بداخلاقی و بدخلقی.  

قبلش رابطه داشتیم چند باری پدر مادرش با اون بدی اومدن فقط هر روز زنگ میزان همسرم میگفتن بچه رو ما ببینیم مادر شوهرم بچه ام میخواست بدون من ببره ختنه اش کنه تو این کرونا ببره به فامیل نشون بده شوهر کفت خانم بیا یه بار حرف دلت به اینا بگوو گفتم بچه ام دیگه حق ندارن ببین تا باه من خوب شن بهم بی احترامی نکن در حقم مادر شوهری پدر شوهری کنن اینا گفتم همانا رفتار شوهرم عوض شد همانا از اون روز یه روز خوش ندیدم با اینکه خودش گفت بگوو وگرنه ۵ سال این حرفا رو خورده بودم

من خودم بیشترو همسرم کمتر با امدن بچه دوم و کوچیک بودن بچه اول خیلی عذاب کشیدیم خیلی.   ام ...

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت ❤️ولی چرا اینجوری میشه؟همه اینجوری میشن