2777
2789
عنوان

خرید امروزم +عکس🛍️📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 55 پست
دستمال مهم نیس، مبل و کوسن و اینا مشخصه  اینجام دو نفر فامیل هستن واسه همون

آهان,خوشگله گلم,مبارکت باشه,منم از این دستمال حوله ایا دارم یه رنگ دیگشو  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه 

من از شلوارت مشکیشو دارم😁😍

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
لباس بچس یا مال خودته.تاب و شلوارک

خودت چی فکر میکنی؟؟ 😑 سایزش به بچه میخوره؟😂

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
خودت چی فکر میکنی؟؟ 😑 سایزش به بچه میخوره؟😂

دختر 10تا14ساله..

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
آهان,خوشگله گلم,مبارکت باشه,منم از این دستمال حوله ایا دارم یه رنگ دیگشو    

قربووونت عزیزمممم 😍 آررررررررره خیلی نازن

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
مبارکت باشه  من از شلوارت مشکیشو دارم😁😍

ممنون عزیزم 😍 من هنوز افتتاح نکردم، جنسش خوبه؟ پاره پوره نمیشه فاقش؟؟

دختر 10تا14ساله..

پس مشخصه اندامم خیلی خوبه 😅😍 بدهیکل و خیکی نیستم 😂

یعنی دستمال حوله ای بره گوگل چی میشه خو؟    

شناسایی میشه اسی😱😨😂😂😂😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ممنون عزیزم 😍 من هنوز افتتاح نکردم، جنسش خوبه؟ پاره پوره نمیشه فاقش؟؟

من از این مدل دو جنس تو بازار دیدم ، مال من خیلی نرمه هی میپوشم میشورم اخ نگفته 😍، یه جنس هم بود زبر بود 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه