2777
2789

من عاشق اتاق عملم😀😀😀فقط بخاطر اتاق عمل دوست داشتم بچه بیارم اما دیگه سختمه 😂

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی بودم

۳ ساعته زایمان کردم

همچی خوب و عالی و بسیار راضی 

اگه بازم باردار بشم و مشکلی نباشه حتما بازم طبیعی انتخاب میکنم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

من بارداری اولم زایمان خیلی عالی بود ولی زایمان دومم پدرم دراومد واگر به عقب برمیگشتم توزایمان دومم قطعا میرفتم سزارین چون سزارین خیلی بهتر اززایمان بآمپول فشاره

نزدیکم نشومیســــــوزی🔥
من طبیعی بودم ۳ ساعته زایمان کردم همچی خوب و عالی و بسیار راضی  اگه بازم باردار بشم و مشکلی ...

تجربیاتتو میگی چیکار کردی ?

منم احتمالا اگه دکترمم صلاح بدونه میخوام طبیعی باشم

من از اتاق عمل میترسم 

واس من هر دوبار عالی بود عااااالیییی بخدا ... کلی هم عکس گرفتم .

زایمان اولم بیهوشی کامل بود 

دومی بی حسی خیلی حال داد ... 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
واس من هر دوبار عالی بود عااااالیییی بخدا ... کلی هم عکس گرفتم . زایمان اولم بیهوشی کامل بود  ...

من خیلی بد دردم آپاندیس عمل کردم لاپراسکوپی فقط دوتا سوراخ بود خواستم بمیرم ۱۰ روز رو جا بودم😐

اره عزیزم به شرطی ک خودت دردت بگیره من چون باآمپول فشاربود سخت بود

چند هفتت بود آمپول زدن؟من سر اولی خودم دردام شروع شد الان ۳۸ هفته و ۲.۳ روزمه هنوز هیچی فقط تکوناش کم شده پاهام ورم کرده