2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟ اخه چندتا سایتم خوندم نوشته بود از شش ماهگی میشه داد

من که میدادمو میدم. پسرم 15 ماهشه،به اندازه سنش حرفم میزنه، هر چی بگم به زبون خودش تکرار میکنه. مثلا میگم دایی میگه دا، میگم خاله میگه خا، فقط اول کلمات رو میگه. خیلی چیرا میگه،ماما بابا ،عمه،گند،دوغ، داغ رو میگه، جیز،دقون ، .....

من که میدادمو میدم. پسرم 15 ماهشه،به اندازه سنش حرفم میزنه، هر چی بگم به زبون خودش تکرار میکنه. مثلا ...

ممنون عزیزم خیلی ترسیدم ک بعد ب مشکل بخورم بهش میدم اگ دل درد و اینا گرف ک دیگه نمیدم ولی از بابت حرف زدن خیال راحت شد اخه تو نت هم دیدم ک نوشته از ۶ ماهگی اشکال نداره

اخه ترسیدم دیر حرف بزنه، ممنون

فکرنکنم ربطی داشته باشه..منم میدادم ولی کلا تو ارث ما هست دیر حرف زدن..فقط مواظب باش یبوست نگیره بچه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

منم شنیده بودم خیلی پایه علمی نداره ولی خب میگن
ولی اثری که روی بچه ام داشت حساسیت بود که تا میخورد ابریزش شروع میشدمنم اوایل نمیدونستم و. بهش میدادم دکترم میبردم نمی فهمیدن چرک خشک کن دادن
بعد خودم فعمیدم
کلا خیلی هم چاق کننده است