2777
2789
این خیلی مقویه هر دفعه یکیشو بریزید تو غذاشون کلی انرژی میگیرن 

اولی خوبه اما بادومی مخالفم غذای فریز شده اصلا خوب نیس مقوی نیس و ضرر داره سیبو هویجو کدو وحبوبات هردفعه غذا پختی بنداز تو غذاش یه تیکه تازه ویتامین داره اونجور ویتامنش میره

اولی خوبه اما بادومی مخالفم غذای فریز شده اصلا خوب نیس مقوی نیس و ضرر داره سیبو هویجو کدو وحبوبات هر ...

تا سه ماه میشه فریزر نگه داری کرد

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان روش شما برای اینکه بچه ها غذا بخورن چیه،؟ اینایی که میگین طرز تهیه هست که اکثر خانوما بلدن

منظورم اینه خیلی از بچه ها کدو یا هویج پخته یا بقیه چیزارو نمیخورن و ایراد میگیرن میشه اینجوری درستش کرد ک بخورن

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘
برید سرچ کنید خیلی مقویه...دوست ندارید میتونید قلم گوسفند و عصارشو بگیرید

اره قلم بهتره !😙😍

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!